myslim,ze nielen ja to tak citim.Prve na co myslim,ked sa zobudim je to ako strasne vyzeram a musim schudnut.moj cely zivot sa toci okolo chudnutia a mam pocit,ze mi z toho praskne hlava
"svet chudnutia" mi uz ide na nervy!!!
Martin ... si delicko :-))).... . Jasne kočky ... treba sa lubit a verit si ... a najpodstatnejsie je, ze aj ked sa Vam nedari tak akoby ste si predstavovali ... = snazite sa a robite so sebou nieco ... starate sa o seba . ... :-)
Katarína, vymeň šatník. ja si kupujem každú sezónu nové veci.
ti ktori o tom najviac kecaju, najmenej schudnu aj tak. tristvrtina chudnutiu nerozumie, a dalsi nevedia co to je telocvik
ja som mala stale navahu..a este aj mam..kazde ranoo mam ten ist pocit, ze vyzeram strasne..mala som aj stressujuce obdobia, ked som si myslela, ze zchudnem..jedla som len malo a ked som sa potom postavila na vahu -ani o gram menej!!!niekedy mam pocit, ze priberam aj zo vzducu..viem, ze ked nebudem jest-neschudnem, ale ked budem jest vela-priberiem..a sme doma..teraz je teplo a ja nemam co na seba..na konci leta som pribrala asi 6kg a nemozem sa ich zbavit...vsetko mi je male a nechcem si kupovfat nic nove, lebo viem, ze by sa tym moja situacia len zhorsila..neviem co mam ropbit..nic na mna nezabera..
hej a casopisi sa predbiehaju o to, ktora dieta je najlepsie. je mi z toho nagrcanie. kedy sa uz ten svet spameta? kedy budeme vidiet tie skutocne hodnoty? skonci sa to niekedy? poznam velmi vela ludi, ktori trpia. trpia lebo tento svet je kruty a povrchny. ale kym nezacneme menit seba, tak nezmenime nic.
áno život nie je o tom ako človek vyzerá, ale fakt kde sa pohnem o ničom inom nezačnú tie baby rozprávať, iba o dietach, chudnutí ohovárať tie viac pri tele už mi to lezie na nervy.
co vam uz vsetkym sibe? ved zivot nie je o tom ako clovek vyzera a kolko vazi!!!
Piana,mas pravdu svet vas nuti byt dokonalimi Vas mladych,ale aj nas starsich...ale je to len na Tebe ako sa rozhodnes,a ako sa k tomu postavis.Ved Modelky su len otrokyne a trapia sa tak ako aj Ty....aby boli dokonale...a dokonalimi ich urobia az tam pri foteni make upom.Takze nemas im preco zavidiet.Skus pre seba nieco urobit,cvic atd.a venujem sa niecomu co Ta bavi...Prajem vela stastia.A len tak mimochodom,modelky nie su ziadne krasavice,raz davali reportaz ako z nich urobia KRASNE....Tak sa pre nich netrap.
atrey... a nielen okolo chudnutia ale najma od tej neustalej chuti na jedlo a priberania...
..