Som na dne =( uz nechcem zit

Príspevok v téme: Som na dne =( uz nechcem zit
fallen angel

prepacte ze vas otravujem s niecim takymto,viem ze je to moj problem ale potrebujem to zo seba dostat a vyrozrpravat sa..Ide o to ze moj zivooz nema zmysel som v strasnej depresii..vsetko sa to zacalo v skole,vdaka mojim spoluziakom som sa stala uzavretym a plachym clovekom,mam strach z ludii. To co som zazila,to co mi sposombili by som neprial nikomu..kazdodenne urazky,osocovanie,ponizovanie..vseci kamosi sa mi otocili hcrbtom,nemala som nikoho..spomienky na to mi zostali hlboko v srdci, necitim sa dobre. Veci nelogicky presuvam z mietsa na miesto , mma take cudne stavy ze kazde slovo vzdy musim zopakovat 10x,prekracujem ciari na chodniku ,ja proste newem..uz sa neviem z nicoho tesit,okrem toho mam problem,ktori ma nesmierne trapi,mozno pre inych by to bola banalita ale pre mna ...skoda hovorit no proste ked sa to stane uz nebudem moct zit..koniec ..a mozno to bude tak lepsie lebo uz nic nema vyznam ..tak dobru noc..diki

mathilde

život nam pripravi rozne prekazky, aby sme sa poucili, nahliadali nan inak, aby sme si viac vazili to co mame, uzivali si a dokazali sa tesit z malickosti. život ma naucil, ze je dobre si pockat ako sa situacia vyvinie dalej, a potom zacat nieco riesit... (nikdy nie je nic take horuce, ako sa uvari), fallen angel ja som bola tiez na strednej outsider, vela toho nenahovorim. prekvapilo ma v poslednom rocniku na strednej ma začali viac "brat". ale poviem ti, pri tychto povrchnych ludoch mi doslo, ze nechcem s takymito ludmi travit cas, povazujem to za plytvanie mojim zivotom... viem, je to tazke ked stretavas takychto ludi kazdy den. poviem ti dnesny moj den stal za uplne hovno - studujem a privyrabam si popri studiu -bud. tyzden mam tri skusky, chcem zmenit pracu, budeme mat novu spolubyvajucu, na ktoru sme dali inzerat(na inzerat mi volala nejaka psychopatka),tak som si aj poplakala ako clovek niekedy uz nevladze. tak uz som sa vyspovedala aj ja. na zaver nie je dobre sa vzdavat, ale lepsie mysliet na krajsie zajtrajsky.

llullu

mala som raz problem v praci, praca bola super, ale sefka neznesitelna, este aj kolegyna bola proti mne, chodila som kazdy den domov s placom, kazdy mi radil, vydrz, sprav toto, hento, az raz som tym jednoducho sekla, nezaujimalo ma v tom momente, ze zostanem bez prijmu, proste som tym sekla a ked som v posledny den stala na zastavke, citila som sa ako najslobodnejsi clovek na svete. jasne, mala som obavy, co bude v druhej robote, ale bolo to uplne super, skveli ludia. chcem tym povedat, ze niekedy ideme hlavou proti muru, co tak prestupit na inu skolu a zacat odznova? horsie to uz byt nemoze. kazdopadne vela sily a energie na prekonanie problemov.

fallen angel

ano pentium ale mam okolo seba aj ludi ktori ma robia nestastnou, z casti kvoli ni som sa stala takou akou som teraz..uzavreta, pesimisticka a bez nadeje..to co prezivam kazdy den v skole sa neda opisat ..urazky,nadavky, ponizovanie..a som taka slaba ze s tym nedokazem nic urobit =(

pentium

nemysli na buducnost!!dopredu nemozes vediet ci bude dobra alebo zla....ked pride tak pride...nebudes ju moct ovpylvnit,kazdy je z casti strojcom svojho osudu,nebud nestastna,mas okolo seba kopu ludi co ta maju velmi radi,a nexceli by aby si sa trapila...

fallen angel

ahoj pentium ano mas pravdu..niekedy sa mi uz aj zda ze by som mohla byt stastna ,ale potom si spomeniem na to co ma caka,na to coho sa tak bojim a uvedomim si ake to bude a zase len depresia ..nechcem to tu pisat ..proste sa bojim ze by ma niekto spoznal alebo...

fallen angel

ahojte mam sa uz lepsie ,no teda nie lepsie.ale lepsie ako vtedy, ostala som par dni doma aby som sa trochu vzchopila...ta depresia to je proste kazdodenne,je to asi moje vnimanie zivota,ze nikdy nie som stasna,nesmejem sa ..no a mama?ta chcela ist so mnou raz k psychologicke,ked nasla moje listy na rozlucku,ale potom to utichlo, asi si myslela ze ot bol len zart..nerozumie mi,newie ako sa citim..