skola-zly kolektiv, trapenie :-((((

Príspevok v téme: skola-zly kolektiv, trapenie :-((((
janka17

ahojte. som druhacka na strednej skole a fakt neviem co mam robit, ako sa spravat, ako tam mam vobec existovat:(( mam hrozny kolektiv v skole, kazdy ohovara kazdeho..mam tam jednu babu s ktorou som si dlho rozumela, s ktorou jedinou sa tam dalo normalne o vsetkom pokecat a dnes som zistila, ze ma zradila:-(( predomnou hovori nieco ine, a za chrbtom zase nieco ine..:-(( spoluziakovi povedala ze som strasne ticha a ze sa nechcem bavit s nikym inym len s nou.. :-(( a on tomu uveril a teraz si vsetci myslia ze nemam zaujem sa s nikym bavit.ale tak predsta nebudem sa bavit s niekym, kto mi nadava, rozkazuje mi a robi si so mna srandu..to fakt nie:.(( prosiim psychicky uz toto nemozem zvladnut..noci nemozem spat, co stale rozmyslam co zase v skole bude, z coho ma vysmeju,aku srandu si so mna spravia..:-( a este k tomu ked som stratila aj tu normalnu "kamaratku" .. proosiiim som zufala :-(((((((((( a je mi z toho strasne zle..

nevstart

ako keby som to ja pisala pred par rokmi...a nakoniec som zistila,ze to len moja depresia a anorexia ma nutili vidiet svet inymi ocami a ti ludia neboli az taki zli ako som si myslela,mohla som byt stastnejsia:(