ahojte. som druhacka na strednej skole a fakt neviem co mam robit, ako sa spravat, ako tam mam vobec existovat:(( mam hrozny kolektiv v skole, kazdy ohovara kazdeho..mam tam jednu babu s ktorou som si dlho rozumela, s ktorou jedinou sa tam dalo normalne o vsetkom pokecat a dnes som zistila, ze ma zradila:-(( predomnou hovori nieco ine, a za chrbtom zase nieco ine..:-(( spoluziakovi povedala ze som strasne ticha a ze sa nechcem bavit s nikym inym len s nou.. :-(( a on tomu uveril a teraz si vsetci myslia ze nemam zaujem sa s nikym bavit.ale tak predsta nebudem sa bavit s niekym, kto mi nadava, rozkazuje mi a robi si so mna srandu..to fakt nie:.(( prosiim psychicky uz toto nemozem zvladnut..noci nemozem spat, co stale rozmyslam co zase v skole bude, z coho ma vysmeju,aku srandu si so mna spravia..:-( a este k tomu ked som stratila aj tu normalnu "kamaratku" .. proosiiim som zufala :-(((((((((( a je mi z toho strasne zle..
skola-zly kolektiv, trapenie :-((((
ahoj dada, myslis ze to teda rychlo ubehne? a ze uz sa prestanem trapit? ja v tom strasne dufam, lebo ak by som mala takto zit nadalej tak neviem ako by som skoncila:-(( juuj aby uz bol od nich pokoj,aby som uz skoncila a aby som uz isla niekde na vysku alebo robit a bol by tam dobry kolektiv..mozno ked uz budu vsetci starsi budu lepsi..teraz su vsetci ako male decka :-(
Ked som chodila na strednu, tak tiez to bolo len o tom, ze kto kedy a kolko sa opil..a ked si bola trosku ina, tak si uz bola mimo. Teraz som na na vysokej a je to uplne super.. Nikto nikoho neodsudzuje, neohovara, nevznikaju ziadne skupinky. Urcite ti to uz rychlo ubehne, hlavne sa tym netrap, vydrz a potom bude zmena.. uvidis
hmm tak to hej..tiez kazdy to hovori a kazdy mi hovori ze raz budem spominat na tie roky bezstarosti..ze potom budem zase robit a tak... neviem teraz co je lepsie..ci byt so zlym kolektivom, ale byt mlada alebo uz zase starsia a robit..:-(
no a co?? ze sa rozpravaju o tom ako sa opili??:D je to normalna debata...a na vyske je to take iste :D:D necakaj tam nejakych svatuskarov...nemaj predsudky
no ja ani neviem či mi ubehli rýchlo.. niekedy sa mi zdá že to bolo len nedávno čo som prišla na tú školu, inokedy sa mi to zase zdá ako večnosť. Som rada že som to zvládla a že už idem preč. Len mi je ľúto keď každý hovorí že tie roky na strednej, že to sú vraj najkrajšie roky života.. že na nich si každý rád spomína.. Vždy mi je ľúto keď toto počujem. Aj môj brat, čo už má 22 rokov tak stále spomína na strednú že aké to bolo super. Je to škoda že ja takto nikdy spomínať nebudem. No ale čo sa dá robiť, už ten čas nevrátim a ani by som nechcela.
to dufam:)) juuj uz aby to bolo..aby som odisla odtial a mala uz pokoj..lebo takto som tam stale v strese...stale len pocujem ako ma ohovaraju..alebo aj ked nic nehovoria, tak vidim to na nich..viem, co si mam o nich mysliet a to mi staci :-(( ubehli ti tie 4 roky rychlo?
máš pravdu, už sa teším ako z tade odídem. presne ako tvoji spolužiaci, aj tí moji sa rozprávajú o takých blbostiach, že ako sa opili, koľko toho vypili a čo robili, no proste také somariny. Nechápem ako ich to tak môže baviť sa opíjať. Ja som na našich dozvukoch nebola (lebo som bola vtedy chorá.. ale myslím že aj keby som bola zdravá tak by som tam nešla), počula som že sa tam neskutočne opili všetci a že robili také blbosti, no ani si nechcem predstaviť. To je proste ich spôsob zábavy asi. Vôbec neľutujem že som tam nebola. Aj tak by som zase bola niekde mimo ako vždy. Som zvedavá na vysokú (ak sa dostanem) dúfam že tam už tí ľudia budú rozumnejší a normálnejší. Neboj janka určite aj tebe tie roky skoro prejdú veď už máš polovicu skoro za sebou. Myslím že ani tebe vôbec nebudú chýbať ti blbí spolužiaci keď odtiaľ odídeš.
mirka283 - presne ti rozumiem..viem, ako sa musis hrozne citit:-((( ja sa citim tak isto..ale dobre ze uz odchadzas..mas to super:))) mozes sa tesit ze uz ich neuvidis:)) urcite sa tesis, ze? .. ale ja si myslim ze na tej vysokej bude uz lepsi kolektiv..a ak nie, tak predsa je to nieco ine ako na strednej. tam s nimi tak vela casu netravis ako teraz na strednej..aspon si myslim. no dufam ze aj mne to rychlo ubehne, toto utrpenie a budem aj ja koncit..bude to moj najkrajsi den v zivote:))tak sa tesiim..a presne ako hovoris..ani ja sa nemam s nimi o com bavit..lebo stale hovoria len o tom aki boli ozrati, co robili atd..alebo uplne take blbosti co ma absolutne nezaujimaju..alebo sa rozpravaju o uplnych blbostiach..neviem sa k nim vobec pridat..len malo kedy:-((
o mne si to možno preto myslia lebo fakt sa s nimi veľmi nebavím. ale čo mám robiť keď o ni sa o niečom rozprávajú čo mňa nezaujíma alebo sa v tom nevyznám. proste oni sú iní ako ja a zaujímajú ich iné veci. ale ináč ja si nemyslím že by som bola tichá. neviem prečo si ľudia o niekom začnú niečo myslieť a pritom ho vôbec nepoznajú. veď o mne nevedia vôbec nič. ale ja už na nich kašlem, už len asi 4 mesiace a odchádzam z tej školy. a najbližšie ich uvidím asi až na stretnutí čo sa robí po niekoľkých rokoch. samozrejme ak ma vôbec pozvú. ale strašne sa bojím že aj na vysokej to bude tak ako tu. ja už viac takto nemôžem, tieto 4 roky v tejto triede boli pre mňa fakt hrozné a ak to bude znovu tak, tak to už asi neznesiem.. bojím sa veľmi
mirka283 presne ako hovoris..aj o mne si to myslia a neviem preco :-((