Zemiakova dieta!!!!

Príspevok v téme: Zemiakova dieta!!!!
nysa

Caute vsetci co chcete schudnuuut!Ja mam 17 rokov,meriam 160cm a vazim 50kg :( Straaasne chcem schudnut 7kg.Drasticke diety neuznavam kvoli tomu ze hned prichadza jojo efekt a takisto mam zvyseny bilirubin takze nemozem hladovat..Velmi mi chutia zemiacky a takisto su malo kaloricke a dobre zasytia takze od zajtra zacinam so zemiakovou dietkou,kto sa chce pridat nech napise :D

enny

ahoj, pocuvaj, ved mas v pohode vahu, spocitaj si bmi, to ti urcuje aku vahu mas, ci normalnu alebo podvahu, nadvahu a tak. ak chces, takuto kalkulacku najdes na wanda.sk. Mna zaujimalo ako si na tom, teraz mas normalnu vahu, ale uz pri 47 kg je to podvaha, tak radsej nic neskusaj a normalne jedz. Pre normalnu vahu je siroke spektrum hmotnosti a ty si teraz na dolnej hranici

dadinka

schudnes, a budes vladat este menej, radsej sportuj...radsej mat par kil na viac a pevnu postavu a kondicku....zdravotne hladisko? pri 45Kg? moja, sa dlho nedas dokopy.....hovorim z vlastnej skusenosti

smejko

Toto je pre vsetky NASTKY....ja nechapem co to stale riesite kazda chce byt ultra tenka po prve nie je to zdrave,po druhe chalanom sa pacia normalne alebo aj plnsie...Tak o co vam ide..a pochopim ze problem postavy riesia starsie zeny co sedia v kancli a nemaju cas na pohyb(podla mna sa cas najde vzdy)ale vy?uz od 14tich pisat ze som nespokojna a a tucna?Baby...papajte,papajte vsetko ale s rozumom,papajte zdravo ale hlavne sa hybte!to je zaklad...a urcite je krajsia pevna postava primerana vyske ako vychrlina.A krasa nesuvisi so stihlostou...ide o charizmu a vyzarovanie len si pozrite na nejake plnsie baby co sa neriesia su spokojne a vidno to na nich.
Keby ste tak miesto chatovania na nete radsej sli na prechadku,do posilky ci len si na 10 minut zaskakali na svihadle neriesili by ste take hluposti.
Ja sama patrim medzi nastky ale neriesim sa nejak zvlast,postavui mam normalnu(174cm.57kg)
Skuste si proste len uzivat zivot bez riesenia zbytocnosti,lebo raz mozno budete lutovat ze ste sa niecim tak malichernych zaoberali.Hlavne nech ste zdrave a pri podvahe teda zdrave nebudete,a ani pekne tak len sa usmievajte a vyzarujte:)
Prajem pekny dnik:)

nysa

nie vobec nemam dobru postavu!!!proste ja mam asi lahku kostru tak preto sa zda ze niesom tucna ale som...a myslim si ze chudnutie mi praveze pomoze aj po zdravotnej stranke ved teraz len ked vyjdem hore po schodoch tak fucim ako...

miselka

preco chces schudnut? vsak mas celkom dobru postavu. vobec ti to netreba. mozno ze nieco schudnes a dostavi sa jojo efekt, naberies este viac kil ako mas. tak naco zbytocne riskovat

zuzana82

jedz vsetko a vela sa hyb.mozno by si mohla obmedzit ovocie,ak ho jes vela alebo na vecer.a pi vela vody,aj tym minas energiu.

nysa

no lenze ja vazne potrebujem schudnut lebo sa nedokazem zmierit so svojou postavou aj ked velmi chcem...chcela by som schudnut tak 6kg..Jem dost zeleniny a z ovocia vela jablk lenze to ma dost nezasyti ale zemiaky ano a este cerealne pecivo na desiatu tak 1 rozok a este som citala o tukozrutskej polievke myslite ze funguje???aaa inak maso nejem vobec-som vegetarianka

smejko

jezisi kriste...lea ano pribera sa z nich...co si?to uz nebudeme jest nic lebo sa z toho pribera uz aj z vody pomaly priberieme..
to nysa:nedietuj kym vazne nemusis,skor sportuj a ak velmi chces dietu tak dbaj aby si mala vsetkeho dostatok,zeleniny,strukovin ovocia nezameraj sa jednostranne na zemiaky:)