ahojte,
nie je niekto z vas medik? Zisko by sa nejake to info. Aj ja rozmyslam o medicine no neviem sa rozhodnut. Viem ze to nie je ziadna hracka. Jedni su za, ini su proti, a preto by ma zaujimal nazor nejakých kompotentných - co a ako to bezi, ci je to zvladnutelne a ci to stoji za to. viem ze sa tam nadriete ako kone a uprimne vas obdivujem. Ak sa tu niekto taky najde, prosim zareagujte!
DAKUJEM!
medicina
solly, ja nepatrim k tym co oblubuju sedenie nad knihami, v podstate mi moc neverili, ze mam na taku skolu, tak to ma tak trosku vyprovokovalo. ja som povodne chcela ist skor na farmaciu.ked ma prijali na medinu, vedela som , ze to je sanca aka sa uz nemusi zopakovat a som rada ako som si vybrala. Latincina bola moja uplne prva skuska, tak som patricne bala..ale teraz viem ze latina patri k tym najjednoduchsim:)a biofyzika podobne...anglinu som mala len v 1. rocniku.hlavne tu skolu netreba brat strasne vazne, treba aj trochu zit a nesnazit sa vediet uplne vsetko, lebo to je potom o nervy...
marianka, viem ze sukromnici dobre zarabaju...ale to musim mat najprv atestaciu( teda mozno u zubarov nie,to naozaj neviem)..a potom budem mat skoro 30rokov, to by sa aj dake babo hodilo...ale pohoda, ved keby to bolo naozaj tak strasne zle , asi by to potom nikto nerobil...aspon tymto sa utesujem:)
RETA, pokial sa ti podari otvorit si sukromnu ambulanciu, tak problem nebudes mat s tym, aby si vyzila. si zober takych sukromnych zubarov... ti zarabaju tak, ze uz nevedia, co s peniazmi. a u niektori vseobecni lekari to iste... ale i tak... v Nemecku ci Rakusku, alebo Cesku sa lekarom dari i tak lepsie nez tu.
ja som tiez chcela ist na medicinu. asi od druheho rocnika na gymnaziu som o tom snivala a nakoniec som sa rozhodla pre farmaciu. a zatial som rozhodntie neolutovala
Ahoj reta,
ani si nevies predstavit, ako sa to dobre cita! Makala si asi teda fakt v kuse, ci si si to nechavala na skuskove?, ale tipujem ze asi nie!
ide mi o to, ze ci si stihala popri studiu aj zit!
A co ta latincina a fyzika??? A ako je to s jazykmi na medicine?
A ako si vedela, ze to je pre teba to prave? uvazovala si aj o niecom inom?
prajem ti veeeeela stastia!
Na medicinu by som chcela ist aj ja.Idem maturovat na rok z bio,chem a mam seminare aj z fyz.Moj sen je stat sa plastickou chirurgickou.Mam vsak mierne obavy z tak dlheho a narocneho studia - a co ak nenajdem uplatnenie?Ktora skola je najvyhodnejsia?Vsetko ma svoje za aj proti a kazdy chce zarabat slusne a mat sa dobre...:/ Medicina ma bavi,ucenie mi nerobi problem(zvladam jedno z najtazsich gymnazii bez problemov)a taktiez estetika...
Prida este niekto svoj nazor?
solly, ja studujem v ba vseobecne lekarstvo, chori budu to je pravda..ale s tym platom sa moc vyzit neda..velka zodpovednost a velmi zle ohodnotena...a dakujem za obdiv, je pravda, ze je hlavne casovo narocnejsia VS ale da sa celkom v pohode...:)
skola hrozna pristup ucitelov nechutny ale veci su to zaujimave, ale skolu neznasam.
aj moj byvaly frajer studoval medicinu a napodiv aj vystudoval a ani sa moc neucil, skor tak narazovo pred skuskami. len raz opakoval kvoli biochemii. ale on bol samoplatca, zahranicny student v BA.
Kočky, a kde studujete?
reta, a preco si maslis ze lekar na slovensku nema buducnost? Ved chori su a budu, ci hovoris o ohodnoteni?
Au nas specializaciu?(ale teda brutalne ta obdivujem...)