Babyyyyyyyyyyyy

eviak

zadok!! :) ale vazne, aby bolo za co stipnut :) ramena a ruky, zboznujem, ked ma chlap velke ruky.. a uusmev, pekny zubaty a uprimny..:)

tia

Musia ma zaujať oči.. Z očí dokážeš vyčítať aký je človek. Aj keď ja to asi nedokážem.. Potom keď otvorí ústa - čo "mudrého" povie..

kiwemai

ahoj:) hmm...ja si zakladam skor na tej vnutornej krase...nemusi mat na bruxu tehlicky a nemusi byt ako vystrihnuty z casopisu...az prilis pekni xlapci ma skor odpudzuju, pretoze mi to pripada tak, akoby stravili celu vecnost pred zrkadlom...sak dokonca aj moji spoluziaci maju zrkadla pod lavicou...des! ale dodrziavanie hygieny je pre mna velmi dolezite...ked ma xlapec dobre srdiecko, ma ma rad taku aka som, tak to beriem...ale musi mi byt sympaticky uz pri nasom prvom stretnuti...:)

veronika*

Ja fakt neviem,ze ci to je nieco fyzizckeho,ale ked sa na mna ten chlap pozrie,tak som uplne hotova,proste by som dala cokolvek za ten kukuc

elika

mne sa pacia nizki chlapi, s peknymi ocami a chlapskymi rukami a skor, ze tmave vlasy a blede oci.ale uz som bola zalubena aj do blondaka, takze ta fyzicka stranka nie je velmi dolezita, ale take daco ako je CHARIZMA.

ali

mna pritahuju mali muzi. :-)) na muzovi si vsimam krk (milujem kraasny muzsky silny krk) vonu a oci (tie oci, co sa vedia smiat, aj ked sa usta nesmeju :-)) ) aj ked je vyzor dolezity, naozaj nie je vsetko. muz nesmie byt so zenou vulgarny. a myslim ze kazda zena oceni, ak da muz najavo co citi (nemyslim hned lasku, staci povedat :mam ta rad, alebo dobre vyzeras, alebo tak)

orešanka

Myslím, že to závisí od spôsobu stretnitia - cez internet názory a povedomie. Pokiaľ toho muža vidím, tak prvé čo ma zaujme je jeho vzhľad. Myslí tým celkové "kúzlo osobnosti". Zväčša vyšší (mám 175 cm tak je to pochopiteľné) ale nenosím často podpätky a nemusí byť vyšší. Nemusí byť ani v obleku, kľudne môže mať aj monterky. Druhý krok tak ako u väčšiny žien je správanie a inteligencia - prirodzená. Nemusí byť Ing. ale mal by mať určitý rozhľad. Ja netolerujem alkohol ani fajčenie - nepáči sa mi to. Výsledok? Nemusí byť tmavý ani blond ak ma okúzli a vie sa správať môže byť ten "pravý".

crazynka:)

Ahoj luk, chlap musi mat iskru. Neznamena to, ze to musi byt nejaky krasavec ale musi s neho vyzarovat nieco, co ma zaujme. Mam rada zmysel pre humor, spontannost, ked si mame co povedat a citime sa spolu uzasne. Samozrejme, ze je pre mna dolezity aj vyzor (myslim, ze kazdy sa k nemu priklana). Nemyslim nejakeho modela, ale cloveka ktory ti sadne. Je ti sympaticky. A taktiez je dolezite ako sa chova, ake ma spravanie..... Takze krasa nie je vsetko, ved ako sa vravi je pominutelna....ale duch ostava taky isty:)

luk

ja neviem... ak sa s nou len tak trochu porozprava napr. ako ide zivot ..,ked sa stretnu tak si myslim ze je to ten lepsi pripad. Ona sa mu tiez paci len on je hanbivy lebo by si xel s nou nieco zacat len nechce povedat niaku blbost aby ju neodradil. a este ma napadlo: ked som bol mladsi mal som okolo 13-14 som sa platonicky zalubil do jednej baby to niako na mna sposobilo ze som sa jej akosi zacal bat :-), neviem to vysvetlit ,proste som sa hanbil s nou rozpravat
-- Mozno to ma s tym neco spolocne???