Chudnutie po porode

Príspevok v téme: Chudnutie po porode
darius

ahojte,poradite mi niekto ako sa da chudnut po porode, ked zena koji nemoze jest takmer ziadnu zeleninu a ovocie a do nicoho sa nezmesti a nechce sa jej cakat kym dokoji, pritom uz takmer denne cvici a je z toho strasne zufala ze kg sa ak tak idu len nahor,prosim pomozte.dakujem za kazdy prispevok

damaxy

Jolanka ano to viem,preto som vždy volila trochu viac námahy ako siahat po jednoduchých prostriedkoch.Dakujem,za názory a máme ich podobné.

jolanka

baby co blaznite s tym chudnutim,9 mesiacov priberate tesite sa s toho a poto chcete byt ako lanky hned.Neblaznite jecte racionalne a ono to postupne pojde dole.Vseto ma svoj cas.

dandy

myslite si,ze sa pribera zo susenych bananov? tiez mam drobca 4mes. a musim zhodit.inak vobec neplacka a ked som zjedla uhorku tak strasne dlho na druhy den plakal tak asi kazdy organizmus urcite reaguje inak,treba vsetko skusat hlavne postupne a po troske ak su deticky citlivejsie

damaxy

dakujem za vysvetlenie ja som si myslela,že je to nejaká specialna čajovina ,zatial si vieme rady,ale človek nikdy nevie.

jolanka

Damaxy su to kvapky, ktore sa davaju detom pri kolike, v podstate sa vacsina deti pri kojeni alebo umelej vyzive nahlta vzduchu a ten im potom sposobuje bolesti bruska, kedze sa nehybu a nemaju vyvinute brusne svalstvo nedokazu sa ho zbavit,tieto kvapky stahuju to zavzdusnenie.Ja ked som to davala malemu do mlieka tak si videla ako sa bubliny v mlieku stracaju.Kvapky su volnopredajne,ale ak ich predpise pediater tak su omnoho lacnejsie.Moj maly to bral od 3 tyzdna po 4 mesiac,potom koliky ustupuju zosilnie brusne svalstvo.

jolanka

Darius skus dat malemu,malej Sab SImplex pravdepodobne sa ti spolu s mlieckom nahlta aj vzduch a to ju,ho tlaci ,mojemu malemu to pomohlo,treba ho aj masirovat a cvicit s nozickami.

damaxy

to máš stále také trampoty s tým dievčatkom,alebo chlapčekom?Vieš ja som mala dve deti a nikdy som sa nezaoberala,že čo mám jest,okrem cibule cesnaku a kapusty a tažkých jedál som jedla všetko aj kávu som pila a kojila som jeden a pol roka.Vraj chlapci bývajú takí viac kolikový a neskúšala si ked placká kvôli brušku ho položit na bruško a jemne tapkat po ritke,moje deti pri tomto aj zaspali a praktizujem to aj na tomto maličkom,potom ked ju odgrgávam dám ju cez plece a pohládzam po chrbátku od ritky ku hlavičke,alebo ju dávam na bruško,trochu aj cvičím s nou ručičky hore a dole, nožky jej dvíhame a tak.

darius

my mame dva mesiace, stale placeme, aj ked si vzdy odgrgne.sladkeho sa ani nedotknem,tak to sestre zavidim a prajem vela ydravia a radosti jej aj babetku