borelioza spojena s mononukleozou

RNG

Na boreliozu som uviedol kombinaciu niekolkych uspesnych:
extrakt z olivovych listov, 3x1 gram
Samento , 2x10 kvapiek
GSE, 2x30 kvapiek.
Inac tema na boreliozu tu uz bezala niekolkokrat a je zahrnuta aj medzi inymi v teme "autoimunne choroby", lebo je dokazana pricina uz viacerych z nich.

ema

RNG ďakujem za odpoveď, len by som ti chcela upresniť, že nemám zatiaľ stanovenú diagnózu mononukleóza/aspoň dúfam/. Ja mám už 2 roky boreliózu, liečila som sa na infekčnej ambulancii, antiobiotiká mi nezaberali, tak teraz som sa dostala k neurologičke, ktorá mi okrem krvných testov chce urobiť vyšetrenie magnetickou rezonanciou a spomínaný odber mozgomiešneho moku z chrbtice. Z tohto vyšetrenia, by malo byť jasné či je alebo nie je napadnutý nervový systém. Neviem, ale mám z toho obavy. Prosím aj ostatných, ktorým toto vyšetrenie robili, aby sa mi ozvali.
Ďakujem

RNG

ema, ja by som si do mozgu nenechal pichat.
Ked mas podozrenie na virozu, mozes ju potlacit antiviralnymi, co som spomenul v tejto teme, vynimajuc Befungin, lebo som sa dozvedel, ze to je roztok z neurcitou koncentraciou ucinnej latky, sucheho vytazku z huby Chaga(podla vyskumu treba na klinicku ucinnost 7 az 10 gramov tohoto sucheho vytazku alebo 30 gramov praskovej chagy denne).
Takze jedina silna antiviralna latka z prirody(kategoria potravinove doplnky) na Slovenskom trhu je Larrea tridentata(chaparal) a davkovanie je 2x1 gram az 3x1 gram denne s jedlom.
......
Ti, co mali z krvi zistene prechodenu mononukleozu by si mali co najskor vycistit a regenerovat pecen protokolom dr Berksona:
900 mg sylimarin(ucinny vytazok,milk thistle, ostropestrec)
600 mg alfa lipoicka kyselina
400 mcg selen
Doba cistenia je 3 tyzdne +, podla stupna poskodenia.

washita

chcem ešte napísať čo som podstupila ja. najskôr som cvičila päť tibeťanov, zmenila som stravovanie,podlľa krvnej skupiny, každú jar si urobím žihľavovú kuru asi 3až 6 týždňov a nakoniec som užívam Pyknogenol. Teraz sa cítim asi najlepšie po dlhom čase. Môžem povedať, že je to super cítiť sa dobre. samiecova@gmail.com

washita

Aj ja som mala boleriozu a dokazala som ju vyliecit. Prajem Vam vela sil pri boji s touto chorobou. Ked budete chciet velmi aj Vy sa z nej vyliecite.

inka

ja mam bohuzial opakovanu boreliozu.prvy krat som ju mala pred 12 rokmi,ked este ani moc sa tu o nej nehovorilo.vtedy mi ale nesposobila nijake problemy,aspon nie take ktore by som si uvedomovala.preliecili ma ATB a mala som pokoj.min rok som pocas potulkami lesmi a zbierania hribov nasla na sebe kliesta.isla somsi ho pre istotu vybrat na pohotovost a tam mi povedali aby som si to kontrolovala ci s ami to nezapali alebo neocervenie,keby mam vrajhned istlekarovi po ATB.nic mi to neurobilo ,tak som ani nikam nesla.asi po dvoch mesiacoch som zacala mat problemy s klbami a po celom tele sa mi zjavili divne cervene flaky.porobili mi kopec vysetreni a po 2 mesiacoch konecne nasli pricinu,boreliozu.teraz mi presla do latexnej formy a chodim kazde 3 mesiace na krv.

RNG

Dolozim, nie je "opakovana" borelioza, len nedoliecena.Zamaskovane bakterie tvaru korkovrtu vedia obcas zhodot vonkajsi obal a prestanu byt viditelne pre telesnu obranu. Takto zamaskovane preziju roky a porom pri vhodnej prilezitosti sa znova pomaly rozmnozia.
Samento tieto "zakuklence" odmaskuva, a telesna obrana (s pomocou atb a roznych ucinnych antimikrobialnych) ich vie potom znicit.

RNG

Mimochodom, virus Epstein Barr, ktory sposobuje mononukleozu ma dnes v tele 98% Americanov, v Europe je to asi to iste. Ked ma ale clovek dobru antiviralnu imunitu nijak sa neprejavuju. Tak ako herpesy.

inka

zdravim ta ingrid,bohužial tento rok do zbierky mojich chorob pribudla aj borelia a znizena imunita s podozrenim na mononukleozu.moja dcera ju prekonala pred 3 rokmi tak som si myslela ze som ju dostala od nej,ale vraj v mojom pripade je to nasledok opakovanej borelie.
tazko povedat aky to bude mat pre teba priebeh,je to velmi individualne.ako piše RNG,napada to cely nas organizmus a zavisi to len od toho ako sa telo obrani a ako vcas sa zacalo branit.ja som vyuzivala 3 davky velmi silnych ATB a momentalne uzivam zeleny jacmen s chlorelou co je aj okrem ineho prirodne ATB a citim sa ovela lepsie.a tysa ako citis teraz?ak si zistila ze mas tieto choroby?ak mas chut napis aj mail inga@post.sk

Najčítanejšie články