ako dlho vam trva sex

pentium

echo off=))) chaby pokus o virus,heh...inak mam jeden super tip na anrivirus:www.stahuj.cz
vola sa spyware terminator,kazdy den je nova aktualizacia,a vyliecil mi to,co ani pravidelne aktualizovany nod32 nedokazal.....takze treba skusit,sorry ze som odbocil od temy...

palllana

majo23..ty si asi analfabet ked nedokazes na tri krat z pisaneho slova urcit pohlavie pisatela:D:D...tak radsej nekritizuj a otvor si nejaku gramatiku:P....

majo23

kajanka po viagre aj mne by tolko stal tym netvrdim ze ju beries.a to po dvoch hodinach ta musia kurevsky boliet gule ne?:-))

hihi

len skoda, ze ked mame predohru sa spravi rychlo bo vtedy som aj ja nazhavena a je to naj naj...a ked bez predohry,,,je to sice fajn ze tak dlho ale nem az take vzusenie,,,mno

hihi

naozaj je to od vzrusenia,,ja som mala minule asik pol hodinovu predohru,,a tak som ho nazhavila,,ze iba minutku,,,ale ked deme na rychlovku bez predohry thak takych 10-15 minut,,,mne ako babe to uplne staci,,,a to fakt uplne,,,a neviem si predstavit pre boha 2 hodiny,,,ale aj to sa stalo ked sme boli opity,,hehe

kajanka

peppo tak vies niekto to ma 5 min. ako napr.ty niekto 2 hodky ako napr.ja...za to, ze to tak nemas tak nemusis odsudzovat druhych ludi a zdrbavat ich ... aj s tym majom23

Najčítanejšie články