Caute. Povedzte mi take priemerne casy ako dlho sa spolu s partnerom milujete. Myslim to tak kym sa chlap neurobi. Ak sa milujete aj dalej tento cas neberte do uvahy. Tak kolko?
ako dlho vam trva sex
No jaasne 3 hodini sexu a mozog ti neprekrvilo tak placas chujoviny. ti si za borec.
fgf...dajme tomu ze 2hod., 3 vkuse som prehnala lebo som tam pocitala aj striedanie poloh a setko medzitym ... ale da sa tak dlho...u nas to je klasika...samozrejme ze mame aj vselijake rychlovky ale to vtedy ked su rodicia doma:0
No co sa tyka mna...s priatelkou nebyvam tak casto a milujeme sa tiez len malicko...a prave preto som vzdy taky vzruseny,lebo ona je to najsexi na svete,ze sa dokazem aj do 1 ci dvoch minut..no niekedy aj 20minut..zalezi to hlavne podla vzrusenia....No chcel by som tu jednu minutu predlzit:( no neviem ako.Zalezi to asi od vzrusenia
no...dneska to moc dlho nebolo :P
3 hodiny? :DD to sa da tak dlho vydrzat?
kym sa nespravím ja, dovtedy to trva niekedy je to za 10 inokedy za 30 a niekedy za 40 minut cca
my s priatelom sa milujeme tak 5-10 minut,inokedy az hodinu ale velmi zalezi od situacie a od naladenia
nhoo tak najmenej tych 20minut :) taka pohodicka
Myslím súlož -niekedy 3-5 minút a inoked& aj 15 - 20 minút. Záleží od danej situácie a psychickej pohody.
moj priatel sa dokaze milovat 20min ale aj 3 hodiny...podla toho kedy sa spravim ja!