chcem sa spýtať či je normálne že ked som mala už druhý krát pohlavný styk a krvácala som trošku aj pri prvom aj pri druhom raze, teda či je to normálne?vždy iba trochu a bolelo ma to tam dole.žeby to bolo tým rozťahovaním abo čím a prejde to či to môže byť hned niečo vážne...prosím poradte a dík
krvácanie pri sexe
Dobry deň. Moja priatelka krvaca neje to po prvi krat ale uz ani neviem kolko som snou spal ale bolo to tak..bola tehotma potratila robyli jej viskrap a potom som mal pohlavni stik preslo uz 2 a pol mesiaca a mal som s partnerku sex a zacala krvaciac mohli bi ste mi poradit co mam spravit.dakujem za pochopenie
Kukam, ze to co mi tam napisalo....
Chcel som napisat, ze mozno idete na sucho, pouzivajte lubrikant...
c
Ahojte.potrebujem sa spýtať pretože ma to dosť trápi, a partnera tiež.máme spolu sìce len druhý krát sex, ale vždy pri tom krvácam nie moc, ale je to dosť zastrašujúce.môže to byť aj tím, že niekedy moc pritlačí a niečo mi tam naruší?..
a tearzu sa snim milujem hadam po 50 krat aj viac a tiez ma to niekedy boli hlavne ked zajde hlbsie picha ma to az do podbruska
ja som tiez vobec nekrwacala. ale bolelo a to trosku a naslo sa par kvapiek krvy aj po trieti raz ked sme sa milowali.
ja som nekrvacala vobec...ziadna bolest nic bolo to krasneee
chcem sa opytat tych ktore uz maju prvy sex za sebou...ze ako dlho po nom krvacali??..teda ak krvacali
ak krvaca je tam rana a ako kazda rana sa moze zapalit okrem tohoto hladiska to nevadi teda ak to nevadi partnerovi
prravdepodobne krvacas lebo tam mas este zvysok blany v takom pripade to casom prejde