Kedze mam PPP mala by som abstinovat?

Príspevok v téme: Kedze mam PPP mala by som abstinovat?
zazie2112

Na tuto otazku by som potrebovala fakt vediet vas nazor, asi ajnazor odbornika, moja mama tvrdi, ze vela pijem a som na najlepsej ceste sa od bulimie prepracovat k alkoholizmu,je pravda ze pijem kazdy den, ale niekedy len jedno dve piva, nevnimam to ako problem. Myslite si, ze staci pitie obmedzit, alebo sa zo mna musi stat abstinent ako to chce moja mamtka?(ktora si tiez rada vypije...)Musim to riesit takto radikalne?Neviemsi to predstavit-furt cista hlava,dost krute.

3martina3

Zazie, nie som odbornik, ale myslim, ze zavislost sa ta uz trochu tyka, kedze pises, ze " citim, ze by mi chybal".

zazie2112

no ja fajcim dvacku denne a neviem prestat,ale tonepokladam za tak vazne, skor keby sa zo mna stal alkoholik to by bolo horsie, ale nechcem sa toho vzdat. Zaujima ma ci mi alkohol skodi lebo citim ze by mi chybal, ale v malom mnozstve mozem, albo nemozem pit vobec.

zazie2112

resp.videla som ze v starsich temach sa na tuto temu uz diskutovalo, chcela som to trochu obnovit, je to podla mna celkom lahka otazka,fakt som s PPP taka nachylna na inu zavislost a mala by som radsej uplne prestat pit?Je to ako zly sen, alkohol je pre mna niekedy prijemny unik z reality, nie ani na zazehnanie hladu, skor vypustit paru. Neviem...