Na tuto otazku by som potrebovala fakt vediet vas nazor, asi ajnazor odbornika, moja mama tvrdi, ze vela pijem a som na najlepsej ceste sa od bulimie prepracovat k alkoholizmu,je pravda ze pijem kazdy den, ale niekedy len jedno dve piva, nevnimam to ako problem. Myslite si, ze staci pitie obmedzit, alebo sa zo mna musi stat abstinent ako to chce moja mamtka?(ktora si tiez rada vypije...)Musim to riesit takto radikalne?Neviemsi to predstavit-furt cista hlava,dost krute.
Kedze mam PPP mala by som abstinovat?
Ja som uz dlhsie lieky nebrala, ale asi znova zacnem, tak nebudem mat moc na vyber. Kazdy ma tu hranicu kedy sa stane zavyslim niekde inde, toho sa bojim, ze mne staci malo, nechcem mat abstaky, ze nechlastam, len nemam v povahe byt asketik. No neviem, kazdy si musi asi najst svoju cestu a stat si za tym. Dik baby
ano kvoli antidepresivam. ved to, ze som jeden cas pila na ne a dost mi svihalo, preto som uplne prestala.
Fiha holky obdivujemvasu pevnu volu, ja citim, ze to potrebujem obmedzit, neviem, ci dokazem abstinovat,uvidim,co mi povie psychiatricka.Nechcem sa vyhovarat, chcem fakt poradit, len mam aj taku dost chlastaciu skolu, kde sa chlasta vlastne stale, ale ja viem, ze ked je clovek pevny, tak vydrzi. Mozem sa spytat Suannky preco si prestala pit uplne?
ja napr nemozem pit kvoli liekom ktore beriem a naucila som sa povedat nie alkoholu a aj ked idem von tak pijem nealko.
zazie, tym som chcela, ze je to zrejme viac pravdepodobne spadnut do dalsej zavislosti :(
na tvojom mieste by som alkohol vynechala
v kazdom pripade by si podla mna zazie trochu obmedzit alkohol,pretoze sa ti moze lahko stat ze sa budem musiet liecit potom naraz z dvoch zavislosti a to je velmi tazke.tiez som pila kvoli tomu aby som jednoducho aspon na chvilku zabudla na problemy a len sa bavila ako skor preto aby som zazehnala hlad.ale nastastie som sa vcas spametala a prestala.drzim ti palce.