Ahoj,
mám taký divný problém. Ak to vlastne je problém môj... brat je v pubertálnom veku a začal sa zaujímať o sex a pod. To je v poriadku. Som o 7 rokov staršia, takže keď niečo potrebuje, vždy má za kým ísť. Ibaže som našla na nete po ňom prezerané stránky o gayoch. V googli bolo zadané heslo:11 roční gayovia...a pod. Je pravdepodobné, že je gay? Že si je toho už teraz vedomý? Moc chlapčenský typ nie je. Rád tancuje, kreslí, ako menší si obliekal rád ženské šaty, chcel byť návrhárom, teraz kaderníkom.Nemá rád futbal, tvrdé športy, autá a pod. Aj povahovo je skorej dievčenský. Nenadáva, zoženštelý, jemný. Tvár má ešte takú dievčenskú (kedysi si ho mýlili s dievčaťom), no bude velký keď vyrastie, postavu už takú má. Ani neviem načo toto spomínam ale myslím aj na to. Nebude mi vadiť ak bude gay ( i keď myslím že je skoro aby na to myslel), no rada tomu nebudem. Pretože to bude mať ťažké, ľudia moc dobrí nie sú a ani tolerantí. A on je citlivý typ. A tak no. Neviem či sa ho mám na to spýtať, nechcem ho uviesť do pomykova že som to našla, či to mám ignorovať a dať tomu čas.Či to povedať mame...
11 ročný brácho...gay?
Nie to co je napisane o 05:03 nepisal pripad ale niekto iny >:-(
TO je kreten :O
To pisane 22:57 pod nickom pripad som nepisal ja ale niekto iny :O
Mas pravdu, je to o nicom... ja v skutocnosti nie som buzik len som si chcel robit srandu z vas vsetkych, aby ste videli kolko buznofilov tu je
Vsimnite si prosim, ze autorka prispevku sem uz vobec neprispieva, resp sem pise pod inym nickom, ktory nema registrovany... Dalsia vymyslena tema na ktroej sa dakto kralovsky bavi.
PRIPAD: Dobrá poznámka na záver, takisto mu to prajem :))
moonwalker
To co tu pises vyjadruje tvoj silny intelekt, tvojim postojom ziaris ako clovek ktory nevie tolerovat realnu spolocnost! Doprial by som ti aby si okusil ake je to! Ale ako sa hovori na kazdeho raz pride.... su ludia rozumni a sprosti... Pokial nevies citat o tom ci je niekto homosexual nerozhoduje sam clovek ktory homosexualom je alebo nejaky psychiater alebo niekto podobny... TO ze bude niekto gay alebo lesba je urcene este pred jeho narodenim, je to vrodene a v dnesnej spolocnosti sa to nepovazuje za poruchu ani vadu! Precitaj si podrobne predchadzajuci odkaz, vsetko je o genetike... to ci bude niekto homos o tom rozhodne ludsky organizmus uz pri niekoho splodeni a vyvoji v matkinom brusku.
Ako provokaciu len mozem dodat ze prajem ti aby sa ti raz stalo ze sa dostanes do basy za nieco aspon na tyzden medzi ostatnich veznov a uvidis ze aj ti co boli heteraci ti vysukaju rit tak ze uz sa nepostavis :P
moonwalker...
ty si hovor kreten nie chlap...a tvoje reci o nejakej diere a hriadeli jasne naznacuju ze tvoj intelekt zastal niekde medzi hrubym crevom a konecnikom..
si to zoberte tak, mas hradel a protikusom hriadela je diera, nebudem pisat ze ci ide o ulozenie hybne, prechodne alebo nehybne to je jedno :D
cize protikusom hriadela je DIERA a NIE HRIADEL, cely svet je na tom postaveny uz od atommov. Cize ked toto nevie niekto pochopit tak je vadny.Bez debaty.
Teraz k tomu co napisal TosHo, ako si ma dojal tym ze tebe luto ze ja zijem.Radsej sa preorientuj kamo.
Dalej: ja netvrdim ze chlap ma smrdiet za pivom a pozerat futbal a neviem co este. (ja nepijem, nefajcim a ani nepozeram futbal a to si hovorim chlap :D)
moonwalker: jasne, ked muz nema rad futbal, pivo, a nesmrdi ako prasa, tak to ani neni chlap! inac je jedno v akom prostredi clovek vyrasta, to ci je homo alebo hetero je v nom uz od narodenia, ver mi
NAZOR: Väčšieho primitíva ako si ty som ešte nevedel...Ako môžeš vôbec niečo také napísať, každý ma právo na život...len mi je ľúto, že aj takí primitivovia ako ty!!!