Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zvyseny testosteron

mata

ja mam tiez zvysenny testosteron...mam problemi s menstruaciou skoro vobec hu nemam od zaciatku ako mi zacala pokial som brala antikoncepcieu mala som ju pravidelne no ale velmi som pribrala rtak som ju prestala brat.a znova mam problemi znova nemam menstruaciu mam mastnu plet..... a ani otehotniet nemozem

lea

z testosteronu ochlpenie na tele pribuda, ale vlasy rednu, pokozka na tvari je mastna so sklonom k akne, zvysuje sa chut na sex, ale i agresivita. aj muzi, ktori maju vela testosteronu stracaju skor vlasy. v tvojom pripade pomoze gynekolog a endokrinolog, ktori nasadia hormonalnu liecbu, ak je potrebna

jumanji

mne dnes tiez lekar povedal,ze mam zvyseny,ja mam preto problem s menstruaciou - teda lepsie povedane pomaly uz nemam ani s akou...a rednut by ti vlasy nemali, skor mi hovoril, ze zeny maju z toho zvysenu tvorbu akne a tiez sa zvyraznuje ochlpenie....

lizzy

podla mna by si mala navstivit gynekologa aby ti dal hormony alebo antikoncepciu...ak ho mas velmi vela tak mozno aj za endokrinologom aby ti zistil co ti ho tvori