ahojte, čo kebysme si urobili taký malý prieskum akos a volaju naše detičky, ma to tak trošičku zaujíma. a môžme sa ovlplyvňovať pri výbere mien pre ďalšie detičky.
ako sa volalju vaše detičky?
A este ma napadlo ze mam kamaratku Alexandru ale vsetci ju volaju Sendy,uz odmalicka.
No ja nemam deti,ale u nas v rodine mame Luciu a aj ju tak volame,mozno obcas Lucka,Babrboru a tu volame Barbi alebo Haluška ale to nema nic spolocne s menom a Adama no a potom mame este Alexandru a to je jednoducho Saša alebo Saška ale ak by bola chlapec tak by sa volala Max,mame aj Norberta a volame ho Nori alebo Noni no a mne osobne sa paci Tomáš a Nataša alebo potom Albert a Nela.
este ma tak napada ako vyslovujete tieto "exoticke" mena??lebo potom je problem napisat to meno, pre niekoho , napr.taka zoe sa vyslovuje zovi a pod..
ahojte, detičky nemám, ale veeľmi by som chcela tomáška a ninku. to su asi moje naj v poslednej dobe.
mamina01 Ak nezijete v anglicky hovoriacej krajine alebo manzel nie je Amik je to dost ubohe:( Zostante radsej pri slovenskych menach.
mamina01 : a Vanessa Nicoll je tiez pekne nie?mne sa pacia tieto mena:Sofia,Cynthia-Lara, Emma,Karolína, Alica,Nela,Sebastian,David,Oliver =)
otázka pre eiw99feaa - strasne sa mi paci meno ZOE, len by som chcela vediet ako ju volate doma a vlastne tak vseobecne...
mne sa pačia:
Alexandra,Timea,Jessica,
a chlapčenské iba Kristián dúfam, že nebudem mať chlapcov, lebo sa mi nepacia ich mena:))