ahojte, čo kebysme si urobili taký malý prieskum akos a volaju naše detičky, ma to tak trošičku zaujíma. a môžme sa ovlplyvňovať pri výbere mien pre ďalšie detičky.
ako sa volalju vaše detičky?
Moj synovec sa vola shinnay - ma otca japonca znamena to u nich nieco ako vanok,vetrik....
Dusanko a Emilko
poliewoocka, je to mile. Pre starsieho chalana aj sexi:) meno. Ja len tak splietam, dieta este tak skoro neplanujeme. Zijeme ale v USA, tak bohvie ako by Severin vyslovovali Amici, aby chudak nemal do konca zivota problemy...Ale tie ma aj manzel, vsade si pise Rasto a furt to dokomolia.
Nasa dcera sa vola Noemi a synovia dvojcence Henry a Etien- cítaj Ánry a Eťjén,manzel je francuz a zijeme v angl.tak preto sme dali neslovenske mena.
Lenka26,aj my mame v rodine Severina a volame ho Severko,Sevi,Severínko:)
NATASA a SYLVESTER.
Tiez este nemam deticky, ale dievcatko bude urcite Elena (po manzelovej a mojej mamke) a pre chlapca sa mi velmi zacalo pacit meno Severin. Co vy na to? Hlavne, ak by bol modrooky blondak. manzel hovoril, ze Severin je ako severak, ale mne sa uzasne paci.
evitka- a budete hovorit Elaaaaa, hop!:)
My máme synčeka Samuela, voláme ho Samko,Samčo,Samuelo,Samuelko,Samuško,Samuelík a občas aj Samo.Je to také krááááásne staré slovenské meno. A dievča bude Ela.
syn Mario- Luis, dcera Carmen