zaujimalo by ma ci mate niekto skusenosti s vakcinou proti rakovine tohto druhu. myslite si, ze je nejaka sanca, ze by dokazala pomoct alebo teda skor predist rakovine?
Vakcina proti rakovina krcka maternice
Doplnam.
Ropzne mikroby vylucuju karcinomne latky, medzi inym aj rozne virusy sa na tom podielaju. Dana vakcina je par rokov udajne ucinna proti niektorym z nich, ale to je zatial len tvrdenie vyrobcu, ktori zvyknu az pricasto skreslovat a dokonca drzo ciganit.
Z hladisja toho, ze hned na zaciatku pouzivasnia zomrelo na nasledky tychto vakcin plno zien by som ich rozhodne neodporucal
Co sa tyka obrany proti virusom , priroda nam dava hromadu ovela lacnejsich a uplne bezpecnych prostriedkov, ako si zvysit viralnu imunitu proti prakticky vsetkym virusom, takze aj ked dostaneme niektore virusy, comu sa neda casto zabranit, zvysena viralna imunita im nedovoli sa prilis rozmnozit a tak sposobovat v tele rozne skody, vcitane rakovin. Ako na to potravinovymi doplnkami pozri cez Google.sk pod rng herpes.
Antiviralne doplnky su tam zaradene od najslabsich po najsilnejsie, treba ich brat viacero a casom obmienat. Mnohe z nich maju aj rozne ine uzitocne ucinky v tele, samozrejme.
odporucam www.zazracnemolekuly.sk ja osobne som sa liecila Aseou na onkologicke ochorenie.poradil mi to moj lekar.urcite aj vam radi pomozu na www.zazracnemolekuly.sk
Alebo email: zuzana.glajchova@gmail.com
Ahoj, ja som absolvovala vsetky tri vakciny. Som vlastnikom krasnych kondylomov, teda bola som, kym mi ich manikurovymi noznickami bez umrvtenia nevystrihali. Po tomto som presla k inemu lekarovi. Moja imunologicka mi predpisala silne inekcie na imunitu a doporucila zaockovat sa. V tom case boli akurat v akciovej cene vakciny, vyslo ma to nejak 200e ak sa dobre pamatam. Povodne som chcela si dat spravit vysetrenie ci mam v tele HPV virus ale lekar sa mi vyjadril k tomu tak, ze ak mi zistia ze ho v tele mam budem zit v strachu kedy sa mi to prejavi do rakoviny, naco to bude dobre? takto som sa dala zaockovat, budem verit a dufat ze sa mi nic neobjavi :)
verím, že s Ti dá pomôcť a to mnohými spôsobmi ... máš možno málo informácií a tiež tekutín v sebe...alebo nefunkčných tekutín - vyskúšaj nabudiť imunitný systém antioxidantami piť aspoň 2 litre vody a môžeš aj najnovšie - ASEA ..je to špecialna sl.vod.red.voda s obsahom redox signaling molekúl ...malo by to pomôcť všetkým s problémami imunitného systému - kedže redox molekuly je najnovšia veda - ale je mimo farmakologickej korporácie takže nikdy nebude mať reklamu! NAPOKON AJ OHROZUJE DISTRIBUCIU TISíCKY LIEKOV .AK SA BOJITE RAKOVINY DOPORUčUJEM UžIVAť - ASEA ... REDOX SIGNALING MOLEKULY - mám skvelé skúsenosti aj onkológ od ktoreho som sa o tom dozvedel...aby to nebola reklama asi nebudem sem dávať moje tel.čislo ahoj všetci a hor sa na riešenie neriešitelných vecí - keď je to už tu !!!
čo ak sa negatívne účinky prejavia o pár rokov....napr. potratmi žien, ktoré boli očkované alebo nejako inak????
hm..strava,zivotny styl. ja som sa docitala aj taku realitu,ze nejaka pani sa stravovala priam ukazovo,knihovo a bohuzial,zomrela na rakovinu hrubeho creva.no ja som sa zatial rozhodla dceru neockovat.inak dik damian za reakciu
ahojte. ja som mala vsetky 3 davky a problemy som nemala ziadne co sa tyka rozvratenia menstruacneho cyklu alebo podobne. ziadne vedlajsie ucinky. vyslo ma to na necelych 13 000sk. a myslim, ze cena stale klesa, lebo ked som sa ja vtedy informovala, tak 3 davky stali vyse 15000sk. mne tie vakciny zatial pomohli v tom, ze uz nemam pozitivne testy na HPV uz vyse roka, co som mavala aj viac krat do roka, aj tie bradavice sa mi robili, no teraz mam od toho pokoj. aspon zatial :) neviem, ja to odporucam. sice som tie peniaze dostala ako darcek, no keby som mala svoje tak ich urcite takto investujem. mam 22r.
Genetika zohrava pri kazdej rakovine cca 5-8%, nie viac. Onkologia to z genetikou prehana, aby strasila narod a aby navodila domnienku, ze sa rakovine neda zabranit, "lebo je to genetika". Nie rakovina je dedicna, ale skor zivotny styl (85% je to strava), prostredie, negativne myslenie a ine faktory, ktore vplyvaju na vznik rakoviny. Tie su dedicne, nie rakovina.