zaujimalo by ma ci mate niekto skusenosti s vakcinou proti rakovine tohto druhu. myslite si, ze je nejaka sanca, ze by dokazala pomoct alebo teda skor predist rakovine?
Vakcina proti rakovina krcka maternice
ked som sa ja opytala pediatricky mojej dcery na nazor ohladom tohto ockovania,pozerala na mna[posobilo to,akoze ci som nespadla z jahody] a po hodnej chvily zo seba vysukala,ze zavisi to od genetickej dispozicie a zatial len jedno 12roc.dievca ockovala
Bola som minule u genekologa a pytala som sa ho na tie vakciny. Povedal mi, ze on ich neockuje(aj ked by mal z toho financny profit) nakolko este nie su preskumane nasledky, ktore sa mozu u zien prejavit o niekolko rokov, ze je to len cito marketingovy oblb a ze ziadna vakcina ti neda 100% istotu, ze rakovinu nedostanes. Ak som to dobre pochopila, tak ani jedna vakcina nie je proti vstkym ppvírusom, ktoré rakovinu sposobuju a potom je zase nutne preockovanie. A malo by mi stacit, ze ani on svoje dcery nezaockoval. Najistejsie je, aby si chodila pravidelne na ambulanciu, nepodcenovala zaplaly a ine problémy, lebo prechodene alebo chronicke problemy mozu stimulovať az k vzniku rakoviny.
Lienocka, sama vidis dolezite zmeny v organizme. Ako teda mozes takto hovorit, ze asi su bezpecne, ked su v obehu. Vacsina ludi nema ponatia, o aku politiku ide a ake su farmaceut. korporacie mocne a co vsetko od nich sa dostane do obehu. Keby luudia vsetko vedeli, horko by zaplakali. O co sa snazime my, je len tak jemne varovat. O mnohych veciach zatial este mlcime, aby sme ludi prilis nenalakali.
Odporucal by som Ti kompletne detoxikovat organizmus antioxidantmi ako napr 5 g vitaminu C denne, stravou, vodou a podobne. Mozes sa tak vyhnut neprijemnostiam spojenym s touto vakcinou.
Sisina - pamatam sa iba, ze tretia davka ma vysla najlacnejsie, prve dve boli o nieco drahsie, kedze poistovna mi nic nepreplaca (to iba detom mladsim pod 15? tusim...) Ja mam 22. Vyslo ma to nejako na 13 tisic korun, ale ked si vezmes to, ze mozno rakovinu, ktoru by si mohla dostat zrejme nedostanes, je tych 13 tisic NIC.
RNG - dakujem ti za pomoc! Ten recept si skusim tuto niekde najst, popripade vygooglit. Nevyznam sa v takychto veciach, takze o ake enzymi ide a tak, mi zial vela nehovori, mozes k tomu povedat nieco blizsie? Ten pupalkovy olej je myslim dostupny v lekarnach, tak sa skusim opytat na ten yam tam tiez... Diky ti moc, dufam, ze sa mi to casom napravi, naozaj tomu nerozumiem, na nikoho koho poznam to nemalo ziadne vedlajsie ucinky, tak ja neviem :-/.
Damian - tvoje nazory na tuto vec poznam, kedze som si prebehla aj starsie fora, ked som hladala o tomto nieco viac. Vies, stale budu dve strany VO VSETKOM....jedni co su pre a druhi co su proti...vo vsetkom je to tak, bohuzial, my sa nevyzname a podla mna nik nevie, co je presne spravne... Ked si vezmem, ze mozno by som raz ochorela, ale vdaka tomuto neochoriem, tak mi to za to samozrejme stoji... Keby som sa nedala ockovat a za 10 rokov by som tu rakovinu dostala, tak by som si hlavu trieskala o stenu, preco som tak neurobila... Takto ked ju nebodaj dostane, vysudim z nich aj ponozky (ked v usa mozu zazalovat za kadejaku hovadinu....) A myslim, ze keby bola ludstvu skodliva, tak sa do obehu ani nedostane, tot moj nazor.
Lienocka: zaujima ma, kolko stoji tato vakcina, alebo kto to vie, napiste prosim. Ja som niekde citala, uz davnejsie, ze to stoji az 16 tisic korun!
Ahojte,ja tiez uvazujem nad ockovanim touto vakcinou.Ste teda proti?Preco mi to potom moja gynekologicka odporuca?Myslim si,ze je v tomto smere dost rozhladena a je odbornicka.
ja osobne uz vyse 17 rokov nepouzivam ziadne chemicke lieky. V prirode je dostatok silnych prostriedkov proti vsetkemu. Dokazom toho je rovnovaha. Keby totiz neboli voci niecomu protilatky, tak by to tu rovnovahu porusilo a mikroorganizmus takeho typu by znicil zivot na planete, alebo aspon vsetky druhy ktore by mohol napadnut. A to sa zrejme nestalo, tj to je jasny dokaz, ze su proti vsetkemu protilatky.
Zialbohu lekari ich povacsine nepoznaju, lebo zdravotny priemysel ma ako kazdy iny priemysel v prvom rade zaujem o ekonomicku stranku svojej existencie.