bolesti chrbtice

Príspevok v téme: bolesti chrbtice
claudia

Ahojte, mam taky problem ze ma boli chrbtica, resp. sme dnes s kolegynami skonstatovali ze to bude asi svalstvo okolo chrbtice na urovni lopatky, nemozem byt dlhsie zohnuta lebo tam citim bolest, inak sa pohybujem bez problemov. Pol roka robim robotu, ktoru som v zivote nerobila to bude asi z toho. Viete mi poradit co mam robit aby som sa zbavila bolesti? Bojim sa ze sa mi to zhorsi :-( Dik

barbinka

Milá tammar, tu máš pár tém, kde som sa snažila niekomu pomôcť. A teraz si môžeš povedať, že si si nakakala do papulky. takže nabudúce si najprv over informácie, lebo si smiešna. prepáč, ale prečo by som neskritizovala akunpunktúru, keď tomu neverím? Ja si poviem svoj názor. www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

tammar

Barbinka ak si si nevsimla tak ludia co prispievaju do tohto verejneho fora potrebuju pomoct, poradit, alebo na druhej strane su prispievatelia ktori poskytuju iny pohlad na problem, alebo sa snazia cloveku pomoct. Ty bohuzial nepatris ani do jednej z tych skupin.. iba tu zbytocne zneroznujes ludi a vytvaras zlu atmosferu, ked chces kritizovat, tak by to mala byt tiez konstruktivna kritika ktora bude v konecnom dosledku cloveku napomocna.

barbinka

Tak to sem potom tak často asi nechodievaš, alebo si všímas len niečo. Neviem, čo je na tom, že neverím akunpunktúre a že nechápem tie anorektičky. Každý má právo na názor. Tak sa ukludni.

tammar

Ano moja a hlavne ti zavidim to primitivne ponimanie sveta, ty len tuzis potom aby ti clovek zavidel, nuz bohuzial sa dockas iba lutosti. Si zlomyselna a to badam z tvojich prispevkov na fore, uz dlhsie ta tu stretavam a este nic konstruktivneho si nenapisala.

dara1

Claudii odporucam kvalitnu masaz chrbtice a napravenie pomocou mäkkej chiropraktiky. Ked mate zaujem, mozem vam tuto sluzbu poskytnut

barbinka

tammar:asi si to nepochopila, ale to nebolo adresované tebe. a nepísala som to kvôli chvastaniu, ale kvôli tomu, že vravel, že som neskúsená. tak otvor oči a nabudúce čítaj text s porozumením. a v prvom rade by som sa pozrela na seba, až potom hodnotila druhých. už len to tvoje vyjadrovanie o tebe dosť prezradí. a ešte niečo. závisť je veľmi zlá vlastnosť.

barbinka

tammar:asi si to nepochopila, ale to nebolo adresované tebe. a nepísala som to kvôli chvastaniu, ale kvôli tomu, že vravel, že som neskúsená. tak otvor oči a nabudúce čítaj text s porozumením. a v prvom rade by som sa pozrela na seba, až potom hodnotila druhých. už len to tvoje vyjadrovanie o tebe dosť prezradí. a ešte niečo. závisť je veľmi zlá vlatnosť.

tammar

Barbinka nikto tu nie je zvedavy na tvoju autobiografiu a na tvoje "chvastanie" sa... dnes je vysoka skola beznym standardom, takze nic moc si nedosiahla v zivote a co sa tvojich prispevkov na tomto fore tyka tiez nic moc, neposobis ako zrovna fundovany clovek ako sa prezentujes, takze nabudzuce sklidni hormon a pal do p..e!!!