bolesti chrbtice

Príspevok v téme: bolesti chrbtice
claudia

Ahojte, mam taky problem ze ma boli chrbtica, resp. sme dnes s kolegynami skonstatovali ze to bude asi svalstvo okolo chrbtice na urovni lopatky, nemozem byt dlhsie zohnuta lebo tam citim bolest, inak sa pohybujem bez problemov. Pol roka robim robotu, ktoru som v zivote nerobila to bude asi z toho. Viete mi poradit co mam robit aby som sa zbavila bolesti? Bojim sa ze sa mi to zhorsi :-( Dik

mamca

Vyjadrovať sa k akejkoľvek liečbe štýlom "mojej susede pomohlo/nepomohlo,tak pomôže/nepomôže mne" je popretím komplexnosti pohľadu na chorobu a hlavne jej príčiny.Ani akupunktúra nie je všemocná,npr.nemôže dodať potrebné prvky,ale v niektorých prípadoch skutočne dosahuje pozoruhodné výsledky.A tých prípadov nie je málo,pokiaľ akupunkturista zvolí vhodný spôsob ošetrenia.
Claudia,myslím,že si si zvolila vhodný postup,akupunktúra ti uvoľní bloky,stuhnutosť a pružnosť,odolnosť svalov pri námahe získaš cvičením. :)

barbinka

Pospať by si si mala asi ty, lebo nejako nerozumieš a nedokážeš si dať veci do súvislosti. tipujem, že sem chodí jedna osoba vždy pod iným nickom, ktorá sa do mňa naváža. dosť úbohé.

barbinka

indolana: toho názoru som aj ja, že zoberú hocikoho. lenže ja som nešla bez prijímačiek a takisto som nikomu nedávala peniaze. ja som si to vydrela sama, tiež aj každú skúšku a štátnice. vieš, ja ťa môžem tiež urážať, ale neznížim sa na tvoju úroveň.

barbinka

vy ste sa zbláznili? a ešte ste aj nechápavé, alebo čo? ja na nikoho neútočím. zo začiatku som ich možno nechápala a nerozumiem im ani teraz, ale nenadávam im už, lebo som si voľačo uvedomila. tak sa ukľudnite.