hlava v oblakoch

laurus

lea, no a hoci ma praca velmi nelaka, mam pocit, ze len tak sediet doma by som nevydrzala..hoci praca na polovicny uvazok by uz bola ina kava :)

laurus

no to som ja radsej nechcela spominat..tiez mam priatela uz druhy rok. zo zaciatku to bolo take divne a chcela som z toho vztahu odist, ale napokon som ostala a vsetko bolo oka. akurat, ze take nieco, ze sa mi klepu nohy z niekoho ineho sa mi tiez este nikdy nestalo..ani pri mojom terajsom..proste zrazu po mna vcera prisiel a ja som sa domov vratila ako omracenaa a neviem co dalej. mam chaos a pri tomto chaose vobec rozmyslam, ci moj terajsi vztah ma zmysel, ked mam take myslienky a ci ho vobec lubim. ked proste zrazu pride stara laska a ja neviem odtrhnut mysel :(

wia

Juj, tak aj niekto iný má hlavu v oblakoch... ja to teraz tiež prežívam. Hrooozne je to divné. Mám priateľa 3 roky, prešli sme nebom aj peklom za ten čas, kúpili sme byt, budúci týždeň sa sťahujeme... A teraz to hlavné... včera sme sa pohádali, jeho kamarát ma odviezol uplakanú domov, hodinu so mnou sedel v aute a držal ma za ruku... na rozlúčku pusa akú si dávame bežne... lenže my sme sa obidvaja tak namotali, že ja nie som schopná na nič iné myslieť... ja sa so svojim priateľom nechcem rozísť, chcem s ním žiť, ale nechápem, stalo sa mi to prvýkrát čo som s ním, že sa mi takto klepú nohy z niekoho iného... kokso... inak je to krásny pocit, celý deň chodím ako omráčená, na všetkých sa usmievam, na nič sa nesústredím, on mi stále volá a povzbudzuje ma v riešení konfliktu s priateľom a popritom mi hovorí ako by to bolo, keby tu nebol... proste sme zmagorení obidvaja. A na doplnenie, ja mám 27 a on 38 ako môj priateľ...

lea

Laurus, mozno kvoli tej dialke sa nechce viazat. a kedy sa vrati nastalo?
no a k tvojej otazke: vtedy som mala len 18 rokov a v ziadnom pripade som nechcela byt zena v domacnosti, ale teraz ked vidim ake je to niekedy tazke v praci - tie medziludske vztahy a tak, nie je dobre zenam v domacnosti? :-)

laurus

co ja viem, ci osial..zas to nie je niekto, koho nepoznam a vzdy, ked ho vidim, tak sa mi rozklepu nohy. fakt mam pubertu uz za sebou. mali sme obdobie asi jedneho roka, kedy sme sa nevideli ani nepisali a bolo fajn. az kym sme opat neboli spolu..