tiez ste vzdy chceli mat to, co ste nemohli ?? nie som pubertiacka, ale je tu jeden chlap, takmer ako moj vysnivany..chvilu mal o mna zaujem, ale kedze v tom case som ho odmietla, tak to opadlo. a teraz si uz len nadavam.. :S
hlava v oblakoch
nezvyknem si namyslat, nemam take sebavedomie..:). v kazdom pripade mi telefonoval kazdy den, zmenil si kvoli mne cislo, teda spolocnost, aby nas telefonovanie tolko nestalo. ked sme boli v jednom meste, tak sme boli kazdy den do noci spolu, smiali sa, ale rozoberali aj vazne temy, o ktorych sa nebavim s kazdym. na privitanie aj rozlucku sme sa zacali obimat, co nam zostalo doteraz. ked som niekam sla, tak mi vecer volal ci som dosla v poriadku a ako som prezila den..podla mna to bol zaujem. ako mi to teraz chyyba.. :S
Ked ta nechce teraz, ani vtedy ta nechcel, len si si to na zaklade nejakych znakov v spravani myslela- moj nazor.
lea, takze by si rada bola zena v domacnosti ?? :):)
ja sa s tym zmierujem vzdy potom, co som s nim. prosto mi vzdy ucaruju chvile v jeho spolocnosti..
to neviem..viem, ze odvtedy ziaden vztah nemal aspon, co viem. zije si proste dni ako pridu. vacsinu roka je v GB, kedze tam studuje. nestretavame sa casto, ale zvycajne, ked je doma, tak si niekam vyrazime. uz raz som mu jasne naznacila, ze mam zaujem teraz ja, ale bola som nepriamo uzemnena. po case prisiel opat, ale uz som mala priatela..a teraz ? som v pomykove. viem, ze ma ma rad len neviem akou formou.. :)
no ja si trieskam hlavu, ze som sa pred 12 rokmi nevydala za jedneho chlapika vyznavajuceho tradicne hodnoty a nie som zena v jeho domacnosti, lebo teraz musim kazde rano vstavat do prace :-))
A teraz uz nema o teba zaujem?
Ja mam ten isty problem. Ja som tiez odmietla perfektneho chlapa a teraz chodi s mojou kamaratkou a ja si trieskam hlavu o stenu. :(