Kvapkanie z nosa

Príspevok v téme: Kvapkanie z nosa
katula

Vyse roka mam problem s nadmernym vylucovanim sekretu z nosa.Proste stale soplim,ci je leto,ci zima.Kolegyne v robote sa pytaju ci som chora,ked stale sniakam,a nie som a vtedy som si uvedomila ze to nie je normalne.Aj ma bolieva hlava,ale neviem ci to ma s tym suvis.Kedze je to cira tekutina tak som zapal nosnych dutin vylucila,ani alergia sa mi nezda,kedze soplim cely rok.Keby mam stafilokoka alebo streptokoka v nose mohlo by sa to takto prejavovat?Ale ja neviem,len tapam.Ak mi niekto vie poradit,co s tym a co mi je,tak budem velmi vdacna.

Wewaaaaaa

Dobrý deň,

chcela by som sa spýtať na problém, ktorý pretrváva už niekoľko rokov. Mám 25 rokov a pri pohybe/športe mi neustále tečie z nosa, či už sa jedná o beh, bicyklovanie, korčuľovanie, letnú alebo zimnú turistiku, proste akákoľvek pohybová aktivita, pri ktorej sa trochu zadýcham. Soplím či je zima, či leto, ale vždy len pri športe, počas bežného dňa nie. Dosť mi to znepríjemňuje život, keďže bez športu nedokážem existovať. Alergiu zrejme nemám, chronické ochorenie pravdepodobne tiež nie. Poraďte prosím, o aký problém môže ísť, poprípade akého odborníka navštíviť. Ďakujem za radu.

ombre

Dobrý den . Mám Problém uz 3dni vkuse mi tečie z nosa a neviem to zastavit . Pred týždnom som dobral antibiotika a kvapky v spreji NASONEX . Neviem či to je alergia alebo nejaký bacil v nose dakujem.

Filipppo

Dobrý deň .. mam taký problém , tečie mi z nosa žltá tekutina ,sice niesom doktor ale sopel to není ... je to žltá tekutina riedka ako slza .. Prosím ak niekto viete co to je tak cim skor mi napiste .. dakujem

kocastratene

Mne začala asi pred pol hodinkou tiež tiecť žltá tekutina z nosa...Lenže zajtra mám dosť nabitý program a nemôžem si dovoliť ísť k obvodnej...Ak by mi to zajtra už netieklo a nešla by som k obvodnej myslíte, že by som na to mala zabudnúť? Alebo ísť k nej aj po 24 hodinách netečenia z nosa žltej tekutiny pre istotu na výter? Neviem čo to môžem mať, ale niečo som čítala...a tí čo ste tu písali o tých pľúcach...to môže byť poškodenie iba také, že prechladnuté ? Nemôže to byť niečo vážnejšie ?

kio

chcem sa spytat zacala mi vytekat z nosa zlta tekutina len tak bol som chory ale pred tyzdnom ale uz som zdravy a este hu aj vypluvam stale sa mi tvoria sliny normalne trosku zltee co to moze byt

leleka

Ak tazkosti pretrvavaju cely rok, moze to byt alergia na roztoce, pripadne plesne. Najlepsie je zistit precitlivelost na imunoalergologii koznymi, pripadne krvnymi testami. K moznosti infekcie sa prilis nepriklanam, virusova infekcia by trvala par dni a nie rok. Bakterialna by sa zase prejavila aj inym ako cirym vytokom z nosa. Este je moznost chronickej vazomotorickej nadchy bez alergickej zlozky, ale liecba je podobna ako pri alergickej nadche (samozrejme nepouziva sa desensibilizacna liecba, kedze nie je voci comu desensibilizovat).

monasax

z ničoho nič mi začala vytekať z nosa žltá tekutina, najprv som si myslela, že mi ide krv z nosa ale bol to šok ked som zbadala tú žltú farbu. je pravda že som som bola prechladnutá- teda už skoro zdrava, ale toto ma zaskočilo pretože soplíky to neboli. bolo toho málo. teraz už nič.ešte niečo počas nachladnutia som mala silnú ale fakt silnú menštruáciu kde bolo dosť krvných zrazenín a to užívam antikoncepciu. je toto všetko príčinou nachladnutia? ešte som toto nezažila.

RNG

Drazdenie oci moze vyvolat tecenie nosa.
Siccaprotect je lubrikacia(mazivo ) na oci plus dexpanthenol, forma vitaminu.
Benzalkonium chlorid, konzarvacna latka je tam zaroven ciastocne antimikrobialna.
Ale ked su nosne sliznice napadnute(alergia alebo virusy), toto nepomoze. Nie je tam nic antiviralne ani ziadny antihistamin na alergie.