Vyse roka mam problem s nadmernym vylucovanim sekretu z nosa.Proste stale soplim,ci je leto,ci zima.Kolegyne v robote sa pytaju ci som chora,ked stale sniakam,a nie som a vtedy som si uvedomila ze to nie je normalne.Aj ma bolieva hlava,ale neviem ci to ma s tym suvis.Kedze je to cira tekutina tak som zapal nosnych dutin vylucila,ani alergia sa mi nezda,kedze soplim cely rok.Keby mam stafilokoka alebo streptokoka v nose mohlo by sa to takto prejavovat?Ale ja neviem,len tapam.Ak mi niekto vie poradit,co s tym a co mi je,tak budem velmi vdacna.
Kvapkanie z nosa
problem poznam velmi dobre.nekonecne vysetrenie na ORL a alerg.no nic!!pri nahodnej ocnej prehliadke mi zistili syndrom sucheho oka,predpisala kvapky Siccaprotect a odvtedy neviem coje tecenie z nosa!!!!
Mjanik to ako ze mam nieco s plucami,ked mi kvapka z nosa?Ved ziadne problemi nemam?
Nastastie mame k dispozicii sirokospektralne antimikrobialne prostriedky, ktorymi sa da vybit vacsina bakterii, mykoplazmy, niektore virusy a pod casto ovela skorej, nez ich lekari vedia zistit a pomenovat.
Vyckavanie na vysledky bez branenia sa moze chorobu len zhorsit.
katula,bakteriualny vytok z nosa byva vacsinou zakaleny a sfarbeny co pozname ako sopliky.moze ist ale o celorocnu alegicku rinitidu, alebo vazomotoricku rinitidu,ale i predsa o infekciu.urcite chod k obvodnej, nech ta poslu na krcne.nedaj sa odbit vytermi od obvodnej, mne robila sestricka vyter z hrdla, nic nenasla/mala som v tom case problemy, kedze pretrvavali, tak som sa cez inu doktorku dostala na krcne, tam mi spravili velmi dobre vyter a nasli mi zlateho stafylokoka.mala som problem s neustalymi nadchami.nakoniec som skoncila na krcnom na vytrhnutie mandli.
Este som zabudla dodat ze na vytere mi nikdy neobjavili ziadneho mikroba v nose.
Ahoj katula, tento isty problem som mala aj ja v minulosti. Cely rok som mala nadchu, ked som sa len zohla mi kvaplo z nosa, to ani neboli hlieny ale ako slzy. Dlho mi to strpcovalo zivot, hovorila som si ze je to senna nadcha a tak. Raz som sa rozhodla detoxikovat telo surovou stravou, jedla som len surovu zeleninu, ovocie, nic som nevarila, vela orechov, strukovin, klicky, kazde rano na lacno cerstvu stavu rovno z odstavnovaca. Teraz mi nie je nic aj ked si doprajem aj omnoho viac :-)
A viete mi povedat ake virusi ci bakterie mozu toto cire soplenie zapricinovat?Alebo aka alergia by to mohla byt,ked je to celorocne? dakujem