Palenie penisu

Príspevok v téme: Palenie penisu
lukas1986

Caute, mam taky problem. Pali ma pohlavny ud. Mal som pred 3 dnami pohlavny styk. ALe palit ma to zacalo vcera. Lebo si myslim ze z ineho dovodu. Jedol som Chilli rukami, a potom som si zabudol umyt ruky a isiel som na zachod. Vtedy ma to prvy krat(ale poriadne) zacalo stipat. Isiel som spat, a rano bola pohoda, ale vecer ma to zacalo znova palit, a do dnes pokracuje. Samozrejme nie tak strasne ze by som nevydrzal ale aj tak. Dufam ze to mam z tej Chilly a nie z pohlavneho styku. Neviem, preto sa pytam ze co je skor mozne ?(mozno pri burlivom sexe som si penis nejako poskodil). Prosim poradte mi co si mam na to kupit. Ked sa pozriem na penis tak to vyzera uplne zdravo.

Dando

Od včera ma začal palit penis pri curani aj aj po čurani dnes som spozorival aj hnis viete mi pomôcť co to je??

Drbo

Mne sa to stava zriedkavo mam alergiu na lubrugant raz som sukal jednu aziatku dala rubrigant do kondomu a po sexe ked som mocil tak ako keby ziletkami pomohol mi urologicky caj a brusnice .
Teraz ma fajcila iracanka tiez cez kondim a zas to iste len uz mam bolesti asi 5den dufam ze sa neobiavy vyrazka ked kondom bol a bola tolen fajka

Tom215423564

Mám 13 a po mokrých snoch cítím pálenie v močovej rúre v žaludi a a slabšie trošku svrbenie bol som u lekára a povedal mi že nič mi neni , mna to páli a svrbí už pol roka prosím vás poradte, dakujem

palinoza

bol som dnes u lekarky a zapal mocovych ciest to asi nie je. dostal som antibiotika - nolicin 400mg. su tieto ATB funkcne, ak sa jedna o kvapavku?