dobry den,mam problem skoro saspravim pocas pohlavneho styku aj do 5minut, su na to nejake tabletky alebo co to je dik vopred za odpovede.
Rychla erekcia
ja som tiež niekedy skorej ale vždy dokončím začatú robotu...je to jednoduché, mám síce 19 no myslím si že keď chlap chce uspokojiť ženu a nenechať ju po sexe znudenú a sklamanú tak po prvej erekcii vymení hneď kondom a pokračuje...ako som toto začal robiť tak moja funkcia sa rapídne zlepšila a teraz vydržím aj niekoľko hodín.
tak dlho poznam aj takych 50% chalanou ze urobia do 1min
ja som bol tiez taky a mam na to taky liek. existuju take kondomi ktore ti predlzia pohlavny styk. obsahuju taku latku kt. ti trosku znecitlivi penis. vola sa to durex longaction :) vela stastia a dufam ze som tym niekomu pomohol :)
mame podobny problem, priatel sa urobi vzdy skor ako ja a mna to potom mrzi,stve...Uz sme sa o tom aj rozpravali,no myslim si,ze ked chlap chce,tak aj ked sa urobi,moze este zenu "dorobit" ved je tolko sposobov,staci troska fantazie, pokial nie je lenivyyyy. Moj asi je...:))
mam riešenie pre všetkých.......môj priateľ si vždy ako sa mu postaví začne trošku.....(jemne)........štípať žaluď a potom jednoducho je z neho stršný kanec...
Padlo tu mnoho poznámok a podnetov mam podobný problém a riešim to tak ako povedal(a) \"elissa\" ak to situácia dovoľuje,ale aj kdejako inak:
-pomáha alkohol ale potom máš problém ak sa ti ani nepostavi.
-skúšal som mysliet na rozne veci od školy cez babky až po prácu ale nemalo to žiaden efekt,možno len trosku.
Neviem problém je že sa strašne na akt tešíš skus sa pred nim spraviť s rukou a uvidíš.alebo skús sexovať každý deň.Náš problém je aj v niečom dobrý kto sa dokáže spraviť cestou výťahom od jednotky po dvanástku?? :) ešte vyskúšam ten kondom nemal som ho a ozvem sa hi.
a co tak si vymenit kondom po prvej erekcii? a skusit druhe kolo..
kikinka:
A keby si sa ty spravila do 2 minút a on vôbec, ako by si sa cítila pri pomyslení na fakt, že ho nevieš neuspokojiť???
Dievčatká moje, ak vás muž miluje, tak je pre neho hrozné že sa pri ňom nespravíte, verte mi, viem o čom hovorím. Priateľka tiež ešte nemala orgazmus, hovorí síce že ten pocit je veľmi dobrý a že orgazmus jej nechýba, ale mňa to aj tak štve.
Tak skúste tých svojich "rýchlikov" trochu chápať, veď keď ich to tak trápi, znamená to, že vám chcú spraviť dobre, že im záleží na tom aby ste mali dobré pocity, aby ste sa mali dobre, proste, MILUJÚ VÁS!!!
martin1715:
Ak ti nič nepomáha, predstav si pri tom svoju babku, vraj to pomáha... Ak ani to nepomôže, tak sa o tom porozprávajte. Veď žena môže dosiahnuť orgazmus aj inak než sexom ;) Zapoj svoju fantáziu...
ja som uz minule nervicky dostala - som sa na to tesila cely den a on sa ani nie do minuty spravil...nanic pocit som mala... a on urcite tiez - ta jeho tvar ze v style - ZLYHAL, to je este horsie - ved si neublizil spravil sa - mal ten orgazmus tak co ty chlapi maju za problem?? oni sa vzdy spravia a mne to lezie na nervy:) ako nic - v pohode ja milujem svojho strasne ale ma to mrzi viete, to ako ich mame lutovat zeny ze oni maju orgazmus a my ne??? ... no síla, mozno to pride egoisticke ale tak ma to iba napadlo...