dobry den,mam problem skoro saspravim pocas pohlavneho styku aj do 5minut, su na to nejake tabletky alebo co to je dik vopred za odpovede.
Rychla erekcia
no moj priatel sa strasne rychlospravi.Trva to asi tak 2-5min.a je z toho cely nestastny ze ma nedokaze uspokojit tym ze sa strasne rychlo spravi!!!co radite?
to mas jedno seci to pochopili
..ze rychla erekcia :) snad ejakulacia nie?
mno ja nwm a chces aby sa do teba urobil?
a myslis, ze by som mu mohla nejako pomoct sa uvolnit? teda nemyslim, ze by nebol pri mne uvolneny, ale tak neviem... ta psychika muzska.. to asi nie je v mojich silach pochopit, ze nie?
ps - gay nie je... :)) to bola len taka poznamka do vetra viac menej...
mno teraz riesim skor problemy vo vztahu a cez sviatky sme sa k sexu nedostali takze nejake aktualne postrehy ti nepoviem. Toto je uz taka rutina a nijak to riesit nejdem ,gay nie som ,to ci je tvoj priatel to musis vediet ty. Som rad ze to tak je lebo keby som sa vystriekal predtym bolo by to horsie, pretoze nemame ziadnu ochranu, ani kondom jak som pisal a priatelka nema ani antikoncepciu. Takze sa skor ani urobit nechcem. Vies keby som chcel podla mna by to nebol problem, proste by som sa maximalne uvolnil a asi by to slo. Je to dost aj o psychike, aj orgazmus sa totiz da ovplyvnit.
garfas.. presne toto sa deje aj mojmu priatelovi.. vy sa to nejako nechystate riesit? ze by sme si vymenili ideas :) mozem sa spytat, ci sa ti postavi aj ked sa len maznate a ona sa ta priamo nedotyka? lebo priatelovi ee... a jeden clovek mi zajebal, ze "mozno je gay a nechce si to priznat", ale tak to je (dufam) maximalna blbost..
fuha chlapce tak to ti neviem poradit. Ja som presne opacny pripad. Trva mi to dlho, kondom ani nepouzivam lebo sa aj tak urobim az potom co priatelka a to rucne. A to tiez trva nejaky ten cas a cely sa pri tom spotim. Ale nevadi mi to, uzijeme si sex ako dlho chceme a ona je spokojna lebo dosiahne vrchol a ja tiez lebo nemam gumu a nemam ani strach z tehotenstva a podobnych sraciek.