zenske vzrusenie

Elnino

Ked to zena bude chciet ti dat na javo tak neboj da ti to najavo a ked si to neuvedomi a ty to spoznas tak to je ked si vlasy da dozadu a ukazuje ti krk alebo ma pohlad na teba taky ze vidiet to na nej alebo sa hra s perami

tammy

pri rozhovore to nepoznáš, ale keby si jej siahol medzi nohy, určite by si cítil, že ma mokre prádlo a to by bolo znamenie, že je všetko v poriadku

Perilka

no pri rozhovore nijak, ale ked pojde na niečo intimnejšie tak ver, že to poznaš ( prsia, mokro medzi nohami, vzdychanie a bude inak voniat)

TynnaK

ja pouzivam vibrator, ale tych je milion druhov, takze si každá musi vybrat no... ved pokukaj sexshopy, vyberies online, ja za seba mam rada superlove, maju skvely vyber, aj pekneho pradla napriklad.

enrikap99

ahojte baby, ake su vaše oblubene hračky, ktore používate samy v posteli? nemyslím s partnerom pri sexe....

lenuliatko

asi rpeto ze sa tvoja priatelka este nikdy neurobila pri sexe s tebou taka si ju to trosku tak omrzelo to vase milovanie.ale mali by ste skusit neico nove nejake ine polohy.urobte si pekny vecer aby zistila ze to nie je len otom urobit sa :)

frisk

po 8 mesiacoch spolocneho sexu mi priatelka povedala ze uz sa nevie pri mne tak vrzusit ako predtym a este sa pri mne neurobila... co mam urobit? sexualne pomocky? viagra pre zeny alebo?