Už vyše týždňa mám bolesti v podbrušku (také ako pred menštruáciou, ale tá mi skonšila pred týžňom). Mala som tie bolesti aj pred tým, ale pripisovala som to blížiacemi sa príchodu menštruácie, ale tá už dávno skončila a bolesti pretrvávajú..bolia ma aj kríže a takisto mávam časté nutkanie na močenie. Čo to môže byť?
Bolesti v podbrušku
mavam silne zapaly mocovyvh ciest stale mam hnis v moci a pritom cikam aj krv.Coho sa mam vyhybat?Beriem casto antibiotikum.
ahojte... a mna zase pri prudkom pohybe(behu, skokoch) boli podbrusko, mam ist ku gynekologovi?
pozri si príspevok chlamýdie
bolesti v podbrušku môžu byť prejavom chlamýdií
POZOR!! netreba to podceňovať
Istotne máš zápal močových ciest,musela si prechladnúť na obličky. Príznakom je bolesť v krížoch a časté nutkanie na močenie,príp.aj ked si na WC,tak ťa tam začne páliť a bolieť (to už je horšie štádium).Dá sa to vyliečiť samozrejme cez antibiotiká,ale čím častejšie sa ti to ešte prihodí,tým sa ti znižuje možnosť plodnosti. Na toto si dávaj pozor. Ahoj
livia-tvoje problémy by hravo odstránila akupunktúra,skús ju!
Momentalne mam druhý deň menštruáciu a dosť silné bolesti v podbrušku - pre mňa nezvyčajné, nakoľko v prvý deň MS ma pobolievalo podbruško 2-3 hodky a prešlo to. A teraz to už trvá druhý deň. Takisto pocitujem dosť divný tlak pri močení. Minulý týždeň v piatok som bola u lekárky, brala mi krv aj moč a všetko je v poriadku. A pred týždňom som dobrala vaginálne tabletky - pretože ma strašne pálila a svrbela pošva. Neviem, čo, resp. z čoho to môže byť ...
Aj mna bolelo v podbrušku a išlo mi to až do krížov. Išla som ku gyn., urobil mi stery a dal lieky. Dá sa to prežiť.