Bolesti v podbrušku

Príspevok v téme: Bolesti v podbrušku
livia

Už vyše týždňa mám bolesti v podbrušku (také ako pred menštruáciou, ale tá mi skonšila pred týžňom). Mala som tie bolesti aj pred tým, ale pripisovala som to blížiacemi sa príchodu menštruácie, ale tá už dávno skončila a bolesti pretrvávajú..bolia ma aj kríže a takisto mávam časté nutkanie na močenie. Čo to môže byť?

janula1986

mam bolesti v podbrusku,ale menstruaciu nemam,mam ju nepravidelne.v poslednom case mi dva mesiace meska a potom dostanem.

tinako

mozu slabe bolesti v podbrusku a na krizoch byt predzvestou tehotenstva???
Snazime sa o babo a teraz mam taketo priznaky, predtym som to nemavala.

agata323

Ja mam taktiez bolesti v podbrusku vyse tyzdna.Niekedy su slabsie,niekedy take silne,ze mam pocit,ze vsetko zo mna vypadne.Najvacsie bolesti mam,ked urobim prudky pohyb,alebo \"vyskocim\"..Bola som na sono,ale nic mi nezistili.Viete mi niekto poradit?

agata323

Ja mam taktiez bolesti v podbrusku vyse tyzdna.Niekedy su slabsie,niekedy take silne,ze mam pocit,ze vsetko zo mna vypadne.Najvacsie bolesti mam,ked urobim prudky pohyb,alebo \"vyskocim\"..Bola som na sono,ale nic mi nezistili.Viete mi niekto poradit?

pito 1

mal som tazkosti takmer rok, vysetrenia OK a pred mesiacom mi chirurg povedal ze je to pruh- prietrz. Uz som po operacii.

agata323

agata323

Minnie4

janka a nespozorovala si, ze sa ti to vrati vzdy po pohl. styku? Ak ano, napis mi na mail a mozno ti budu moje rady uzitocne. Drz sa