ahojte zaujimalo by ma ako je to pri analnom sexe?je to velka bolest alebo nie lebo ked pozeram film tak sa mi to zda byt v pohode,ale bolo mi povedane ze je to strasna bolest poradte mi prosim chcela by som to vyskusat dakujem
analny sex
Hlavne nezanedbat prípravu, lebo to bude bolestivé. Pozri na eros.sk, tam je na to celá sekcia, základom je dobrý lubrikant
Pomôcky pre análny sex - www.isexshop.sk
je to veľmi v pohode len sa na to musíš dopredu pripraviť stravou a kúpiť si vhodný zvlhčujúci lubrikant - mne najviac vyhovuje exclusiv intim gel od erctan.sk lebo stimuluje oboch a zvlhci na dobu celeho sexu
mna to vzrusovalo,bolo to fajn,ale stale som trpla ,bo mi bolo trba na wc,pak som mala nafuknute brcuhco,ako mi tam napumpoval vzduch a 2 dni ma prehanalo,len z tohto titulu to odmieam,je m to strasne trapne a ak mi aj nebolo treba na wc,vytiahli sme z utrob tela nieco,to bol pre mna trapas,ale ten chlap to chcel...no proste,pride mi to nechutne,aj ked ten pocit,zimomriavky aj na vlasoch
Čo tu strašíš ľudí....dokonca sa mi to podarilo s neznámou pripirtou dievčinou na diske na toalete....nemal som gumika...tak som ju daval krasne zozadu,nechcel som riskovat,aby potom niekde po Žiline behal neaký žabiak s mojim faceom:)) a možem povedat ,že sa nestažovala, bola mokra ako Ďes zpredu.......a ako lubrikant uplne stačia sliny...netreba nič vacej....aj ked o tyžden som bol znova v tom lokali a videl som ju sa valať po neakom dalšom typkovi,takže to nebude žiadna mníška.....viva analissimo
moja prva skusenost s analnym sexom bola hrozna..tak neskutocne to bolelo az mi vyskocili slzy..ale to preto zy som nebola uvolnena a ani som to velmi nechcela...ale nedalo mi to pokoj tak som to skusala znova a znova a potom to uz islo... pouzili sme lubrikacny gel a uvolnila som sa...hlavne to musis chciet aj ty...
co je to klistir?
a stalo sa uz vasmu partnerovi ze ho mal aj trochu od hovienka?alebo si predtym robite klistir?a ked ano tak ako presne?
jjjj
DA SA TO AJ S KONDOMOM ALE VIAC SI TO UZIJES BEZ NEHO A ON SI TO TIES UZIE VIAC LEO SA MOZE PORIADNE UVOLNIT A NEMUSI DAVAT POZOR CI NEOTEHOTNIES