analny sex

gattina

Pri anale by ste mali hlavne dbat na hygienu a doverovat si navzajom... Zena, pokial nechce prist o rit a skrucat sa od bolesti tak by mala byt uvolnena... Ide to aj bez lublikantu...
Ja som si myslela ze to v zivote nebudem robit a uz vobec ze si to dokazem uzit. Ale po troche praxe som zmanila nazor a pytam si to aj sama od seba...necakam na partnera.
A inac holky...HLAVNE TIE CO MATE PROBLEM SO ZAPCHOU...ked sa vam "drahy ON" urobi do zadocku...na druhy den mate po probleme...je to take male prehanadlo...

jjjj

S mojím priateľom to tiež chceme vyskúšať,ale dosť sa bojím..A má sa to robiť bez kondómu,alebo sa to dá aj s ním?

jj

S mojím priateľom to tiež chceme vyskúšať,ale dosť sa bojím..A má sa to robiť bez kondómu,alebo sa to dá aj s ním?

wyza

danuška, zuzička.. Vačšinou horka čokolada spôsobuje, že máš tvrdú stolicu. Teda ked sa vy..toto tak si čistá a ani bobka ti nesídli tam dole.. /polopate/ :-P a riadne si prečitaj co pisal Marioa hadam pochopiš čo je klistir.

marfuška anjelik

Na to treba lepšiu prípravu,lubrikant,pomalé vnikanie,lepšie spočiatku prstom.Ale je to potom veľmi vzrušujúce.Len treba dbať na hygienu,po anále v žiadnom prípade bez umytia neísť do vagíny.Ale tiež nie často za sebou,lebo potom mám zlý pocit...neviem ako by som to povedala...ako väčší otvor a následne pocit,že mi stále treba na veľkú.