streptokok

Príspevok v téme: streptokok
dada

ahojte.bola som u lekarky a zistili mi ze mam streptokoka.mam strach kedze neviem o co ide aky je to virus ci bacil a este k tomu cakam babätko a o par tyzdnov mam rodit..moja gynekologicka mi nevedela nic konkretne povedat a tak neviem ci je to nebezpecne hlavne pre malinke a ako sa môze clovek nakazit tymto virusom..dakujem za co najviac odpovedi..

agaven

bože dakujem ale ja blba kde to mam objednat ten gse a oregan.olej a d manozu cukor tam ako som objednala u swansona ma niekto prosim telafonne čislo ja mam len to to 0911279694 ale neviem či to tam maju lebo oregan. olej už nemali dakujem a rng dcere to davat 30kap do 1/2litra vidy pomaly pit oreg.olej 3/300ml a d manozu 1/2 lyžičky každe 3 hodiny ano alebo davat nenej? no dakujem

Ivka 1

Vitomi pomoze kombinacia Aloe + propolis.tablety + cesnakove tablety s tymianom. Oreganovy olej v kapsuliach je tiez velmi dobry . Napis na mail ak chces, poslem Ti podrobnejsie info.

vitomi

Ja mam problém so stafilokokom aurea. mam ho v hrdle.Brala som dva krát antib. ale nepomohli.Syn má pneumokoka a dcéra streptokoka.Sme celá family bacilonosiči.pomožte

kamil

Dobry den, mam streptokoka(streptococcus anginosus) v krku, no nemam ziadne priznaky zislili mi ho viac menej nahodov, uz som bol u dokotorky, len som sa zabudol opytat do akej miery je to nakazlive, konkretne slinami, a ako sa mam teraz spravat v osobnomzivote. Za odpoved dakujem.

RNG

Vyplachy koloidnou striebornou vodou, a pitie horkaca(GSE, 30 kvapiek do 1/2 l vody), ak to nepomoze za 1-2 mesiace, treba nasadit odmaskovac,Vilcacoru alebo vytazok z nej Samento.
Rozdiel je potlacenie pod hladinu detekcie a naozajstne vyhubenie chlamidii.

RNG

Chlamidia je vnutrobunkova bakteria, akoby vnutrobunecny parazit.Z vnutra bunky sa neda vyplavit, zialbohu.Tam pomoze len odmaskovat a znicit silnymi antimikrobialnymi prostriedkami.