ahojte.bola som u lekarky a zistili mi ze mam streptokoka.mam strach kedze neviem o co ide aky je to virus ci bacil a este k tomu cakam babätko a o par tyzdnov mam rodit..moja gynekologicka mi nevedela nic konkretne povedat a tak neviem ci je to nebezpecne hlavne pre malinke a ako sa môze clovek nakazit tymto virusom..dakujem za co najviac odpovedi..
streptokok
bože dakujem ale ja blba kde to mam objednat ten gse a oregan.olej a d manozu cukor tam ako som objednala u swansona ma niekto prosim telafonne čislo ja mam len to to 0911279694 ale neviem či to tam maju lebo oregan. olej už nemali dakujem a rng dcere to davat 30kap do 1/2litra vidy pomaly pit oreg.olej 3/300ml a d manozu 1/2 lyžičky každe 3 hodiny ano alebo davat nenej? no dakujem
GSE/citricidal/citrovital a oreganovy olej su velmi ucinne. Tema uz bezala mnohokrat
Vyplachy koloidnou striebornou vodou, a pitie horkaca(GSE, 30 kvapiek do 1/2 l vody), ak to nepomoze za 1-2 mesiace, treba nasadit odmaskovac,Vilcacoru alebo vytazok z nej Samento.
Rozdiel je potlacenie pod hladinu detekcie a naozajstne vyhubenie chlamidii.
Rng a aky je najlepsi odmaskovac a antimikrobialny prostriedok na chlamidie tam dole.
Chlamidia je vnutrobunkova bakteria, akoby vnutrobunecny parazit.Z vnutra bunky sa neda vyplavit, zialbohu.Tam pomoze len odmaskovat a znicit silnymi antimikrobialnymi prostriedkami.