urcite sa najdu osoby,ktore boli svojim polovickam neverne.ale co by ste spravili,resp.co STE spravili,ked vam na to prisli? zatlkali ste,alebo ste sa priznali a tym sa vas vztah ukoncil?
odhalenie nevery
no pocuj moja, ak sa teda po tom vsetkom dokazes pozriet manzelovi do oci, tak sa mu do nich pozri a povedz mu, ze mas este jedneho na prevetranie tvojej vaginy a ze aby to bolo fer nech si aj on najde dalsiu partnerku aby to bolo jakoze fer, ale myslim, ze by ta poslal kade lahsie, tak sa uz zamysli nad sebou, tebe by sa to lubilo? Myslim, ze nie
verden, je mi ťa ľuto a všetkých takýchto chudákov ako si ty a "normálna" lebo toto čo robíte vy môžu robiť iba ľudia čo nevedie čo je ľubiť
"normalna" snažíš sa všetkých presvedčiť že si nad vecou ale až taká istá si si tým nie je inak by si tu to nevypisovala potrebuješ sa s tým zveriť a zdvýhaš si sebavedomie tým, čo práve robíš ale nezabúdaj, že všetko raz praskne a som zvedavá ako sa budeľ plaziť a prosiť svojho manžela aby ti odpustil. a možno sa o to prasknutie postará aj niekto od koho to najmenej čakáš :))
Ja mam zasa dlhsie priatelku s kt.zijem, a dostal som sa dokonca na tuto stranku cez nu. Raz som sem zabludil. a mam aj priatelku s kt.nezijem,ale stratavame sa spolu a je nam fajn,ziadne problemy kt.musim riesit doma,ziadne povinnosti. Proste relax,oddych,a vyborny sex.
je mi jedno kto si co o mne mysli
normalna pripomínaš mi jednu nadržanú pipku, ktorá je od nás je druhý krát vydatá a podvádza aj tohto manžela s neakým chalanom.Tá baba ma dieťa a je to chudera, ktorá si kompenzuje svoj komplex a strašne sa prezentuje že sa na nič nehrá a podobne ako ty že berie všetko od života tak hádam si zoberieš aj neakú pohlavnú chorobu a manžel ťa odkopne ako smradľavú handru ktorú použil každí.
fuj je mi z teba zle a hlavne pokiaľ máš deti si uvedom že ak by to prasklo tak tie deti trpia najviac ty koza!nielenže si uboha manželka ktorá nestojí za to aby si o ňu manžel otrel nohy ale hlavne ak máš teda deti ubohá matka a daj sa liečiť za tým čo si napísala bude poriadny psychický problém si chudinka
Miki6
Nemyslim si ze by som bola kurva len beriem od zivota vsetko co mi ponuka lutujem ja teba , ze pravdepodobne je tvoj sexualny zivot priemerny a nicim ta nenadchyna
absolutne so vstkym suhlasim s pepe psyho, vsetko povedal za mna:)
tak normalna mi nepripada normalna, ale neviem - nemam za sebou niekolkorocny nudny vztah, nebudem sudit. ale ja vravim, ak sa to stane raz a je vam to svinsky luto, zatlkat. ak to robite castejsie, ste chumaji :) ked sa ozeries ako svina a dakto ti strci lazyk do huby a ty ho neodstrcis, lebo ani nevies, kde si - TOTO by som frajerovi na nos nevesala, ale poucila by som sa a pila menej. teda ale ak mu to ma povedat niekto iny, ak tam boli svedkovia, tak potom rychlo vyrukujte samy. to by sa uz horsie vysvetlovalo. neveru netolerujem, ale kopnut sa moze kazdy. raz!