urcite sa najdu osoby,ktore boli svojim polovickam neverne.ale co by ste spravili,resp.co STE spravili,ked vam na to prisli? zatlkali ste,alebo ste sa priznali a tym sa vas vztah ukoncil?
odhalenie nevery
ja by som sa tomu cloveku nedokozala pozriet do oci, ked ho SKUTOCNE milujem.
Doktor Uzel vravi zatloukat, zatloukat, zatloukat, ked uz je clovek taka bestia, ze podvedie, naco tym chce trapit partnera? Priznanim nevery sa to prehodi aj na partnera, ze nech sa netrapis sama...ale trapite sa dvaja, no to je skvele riesenie. Najlepsia je prevencia, jednoducho nepodviest.
urcite by ma nechal.on je taky citlivy.a ja uz som to olutovala,ze som to spravila.len som si mozno potvrdila, ze s inym chlapom sa mi uz nic nepaci a zijem pre toho jedneho.aj ked to znie mozno blbo,ale prosim neodcudzujte
Povec mu to... Nech ma sancu rozhodnut sa ci to chce s tebou tahat dalej alebo nie... Ma na to pravo!
v prvom rade ak niekoho ľúbim, tak nepodvádzam..ale stať sa môže čokoľvek. u mňa platí: čo oko nevidí, to srdce nebolí..zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať! teda v prípade, že necheš o ten vzťah prísť...
NIKDY BY SOM TO NEPREZRADILA
laura5 a co ta k tomu viedlo?teraz si stastna?
ja som priznala neveru a teraz som v rozvodovom konaní, lebo som to tak chcela ja.....