odhalenie nevery

malak

neviem co to ste za charaktery zeby ste zatlkali ... predsa ked uz neco thake spravim thak aspon uz oblbovat nebudem,moju priatelku milujem a keby som podviedol..len tazko by som sa jej mohol pozriet do oci...

Deee

Doktor Uzel vravi zatloukat, zatloukat, zatloukat, ked uz je clovek taka bestia, ze podvedie, naco tym chce trapit partnera? Priznanim nevery sa to prehodi aj na partnera, ze nech sa netrapis sama...ale trapite sa dvaja, no to je skvele riesenie. Najlepsia je prevencia, jednoducho nepodviest.

zuzana175

urcite by ma nechal.on je taky citlivy.a ja uz som to olutovala,ze som to spravila.len som si mozno potvrdila, ze s inym chlapom sa mi uz nic nepaci a zijem pre toho jedneho.aj ked to znie mozno blbo,ale prosim neodcudzujte

mia

v prvom rade ak niekoho ľúbim, tak nepodvádzam..ale stať sa môže čokoľvek. u mňa platí: čo oko nevidí, to srdce nebolí..zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať! teda v prípade, že necheš o ten vzťah prísť...

suzis

v poradni by ti povedali..aby si na to zabudla a zivot pojde dalej..ale podla mna zalezi na povahe cloveka a na tom, ci si schopna stym zit do konca zivota..a pozerat sa do oci cloveku, ktory ti doveruje a miluje ta...je to u kazdeho paru individualne..u mna osobne to viedlo az k rozvodu..