Otázky na RNG

bambulos

ok nikaa dakujem ti, vies, moj dedo tiez raz som na nom spozorovala ze schudol, povedala som to mame a ona ta ja vidim ale tak mozno menej je alebo horuco a tak, a o pol roka mu diagnostikovali rakovinu pluc a samozrejme zomrel do dvoch rokov, preto ma to znepokojilo, dakujem ti a urcite ho budem sledovat

nikaa

tak potom moze to byt aj stres, prepacovanost, ale sleduj ho z tou vahou keby to slo stale dole,clovek nikdy nevie.On sam moze citit ze nieco nie je v poriadku a preto sa vzdal fajcenia.Muzov niekedy treba nahnat na vysetrenie,poznam to podla toho svojho.

bambulos

nikaa, otec prestal fajcit preto, lebo az v 50tke mu doslo ze to skodi, ide to do penazi a nema to vyznam ani zmysel, tak sa rozhodol ze s tym prestane, vravela som mu ze nech ide k lekarovi na preventivnu prehliadku, tak ze netreba ze mu nic nie je, tak neviem :-(, asi pred rokom bol na kompletnom vysetreni, aj vnutorne organy vsetko a vsetko bolo ok,

nikaa

bambulos a preco otec prestal fajcit? Necitil sa dobre? Posli ho v ramci prevencie na ktoru ma kazdy narok k lekarovi.Nech mu urobi nejake krvne testy,tym sa da nieco zistit.

bambulos

no tak ja som s nim v kontakte stale, ak by to bolo skor alebo trvalo dlhsie tak by som si to isto vsimla, teraz posledny mesiac sa mi zda, ale v dome dost prerabali bol stale na nohach v robote a dalej robota doma ar dookola asi mesiac v kuse, az teraz po takych 3 tyzdnoch som si vsimla ze schudol, pytala som sa ho tak ze hej schudol asi 5 kg ale stravuje sa normalne tak ako doteraz, nic sa nezmenilo, len prestal fajcit. Mozno je to aj tou permanentnou pracou kolo prestavby v dome, horucavami a mensou chutou do jedla neviem.....

bambulos

RNG tak ja som tiez to chudnutie pripisovala najviac tomu stresu a vytazeniu, ale chodia mi po rozume aj ine veci, nejake vazne ochorenie, neviem

RNG

bambulos, skoro kazdy priberie po skonceni fajcenia, telo lepsie pracuje a chut do jedla sa zlepsi.
Takze to chudnutie bolo asi z extra stresu.

RNG

majolenka, telo sa cisti a regeneruje. Neboj sa za par mesiacov po tom nebude ani stopy. Jedz hodne zelenin, to precisti telo