prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Este VAm musim napisat co sa mi dnes prihodilo a prosim VAs nazor
ZObudila som sa rano perfektne vyspana,bolo mi dobre, zjedla som spenat vajicka, salata uzila som oleje a citricidal, ale zrazu po 3Hod mi prislo tak cudne od zaludka po hrdlo slabost ale nevenovala som tomu extra pozornost,hned to preslo.
No za hodinu to iste ale ovela intenzivnejsie, chcelo sa mi odpadnut,krutila sa mi hlava, slabost, zvysil sa mi tlak 150/85, tep 85.NIkdy mi na odpadnutie nebolo.Mavam najviac 110/75.Lezala som, nohy hore.
Mama ma prinutila vypit glukopur rozpusteny vo vode a po chvili bolo dobre.Mala som zimnicu a triasli sa mi ruky a cele telo.
Dnes som mala predposledny den protikandid.diety, chcela som este 1den vydrzat, ale nezvladla som to.
MOze byt ze telu chybal cukor?
Uz asi tak 3 dni mi blblo hrube crevo a travenie, mala som ruzovkasty vytok-1den.
Prosim napiste mi VAs nazor ci mam dalej uzivat oleje a citricidal aj ked uz som s dietou skoncila DAKUJEM
Dobry vecer RNG
DAKUJEEM VAM ZA ODPOVED
Steviu som nasla davnejsie v katalogu rastliniek na nete,nebola som si ista ci to co tam pisu je pravda, ale ked je dobra, urcite ju vyskusam.
Za tabulky dakujem,dam si ich prelozit.
Chcem sa spytat, ci je v poriadku, ze probiotikum v zelatinovej kapsulke pozujem. Je to na mna velke, nikdy som nevedela prehltat vacsie pilule. Znehodnoti sa obsah ucinnych latok? Davam si to zarovno s ranajkami. Jedna kapsulka obsahuje 1,5 miliard acidofilus, bifidus a longum. Potrebujem si upravit crevnu floru vzhladom k castej stolici. Dakujem.
RNG vdaka za radu - skusim teda na noc. Cize ten citricidal - mozem si dat GSE?
RNG?prosim,mas nejake skusenosti s rastlino steviou?Dostala som ju,skusala som listok vyluhovat v caji,ale nic.Listky su sladke,ale po niekolkych minutach sa neluhuju.Byva tejto rastlinky viac druhov?Musia sa listky ususit?Na internete som nenasla.DAKUJEM
na ziarenie su normy, expozicia na energie nad urcite hladiny je skodliva.
Dnes sa hovori aj o skodlivosti mobilnych telefonov a tam je ziarenie len v stovkach miliwatov. Velke vysielacie a retranslacne stanice pracuju v stovkach watov , takze mozu byt nebezpecne pre zdravie, ked su prilis blizko. To ale zavisi aj od uhla, tienenia atd, tj na posudenie, ci hladina je skodliva na urcitom mieste treba tam odmerat intenzitu pola
isey, ja pouzivam na rany zmes kokosoveho oleja, praskoveho cukru a niekolko kvapiek citricidalu(lyzica kokosaku, 1.5 lyzice jemneho praskoveho cukru a 5 kvapiek citricidalu.) Nanes ai to na tvar na noc alebo na jednotlive ranky aj cez den.
Ahoj RNG.
Potrebovala by som poradit ohladom pluzgierov na tvari - pravdepodobne od partnerovho strniska. Mam ich niekolko, dost velkych - prasknute a mokvajuce, sem tam nejaka chrasticka. Vyzera to desne. Davala som si na to Sudokrem, Zinkovu mast, cerstve Aloe Vera,... - uz fakt neviem co na to. Poradis?
Dakujem.
V Slovencine neviem, kde tie tabulky na glycemicke indexy jednotlivych jedal najdes, tu su v anglictine:
www.diabetesnet.com