Otázky na RNG

mirkadef

Dobry den RNG, prosim o radu, vcera sme prileteli zo SR do Uk a pravdepodobne z tej klimy moj syn (15 mesiacov) prechladol. ked sme prisli mal uz teplotu and od vecera 39.5 az 40stupnot. dnes cele rano to iste. Teplota neklesa ani po Nurofene ci Paracetamole. Chcela by som vediet ci je nieco na naturalnej baze co by som mu mohla dat a pomoct mu. taktiez je mozne mat take vysoke tepoloty z prechladnutia?
Idu mu zubky ale tiez si nemyslim ze by mal take vysoke teploty z toho.
Mohol by mu pomoct a mozem mu dat Citricidal a ak hej v akom pomere s vodou?
Moc dakujem za hocijaku dobru radu.
Miriama

PF2014

Dneska som ostal milo prekvapený. Kupoval som v lekárni zinok 15 mg. Niektorí výrobcovia ešte stále predávajú vo forme oxidu, ale dneska som kupoval od inej firmy, a bolo to vo výbornej forme, citrát zinočnatý, a dokonca tam pridali ešte aj bioperine. Vyzerá to tak, že aj tu pomaličky na Slovensku v lekárňach niekedy dostať doplnok v kvalitnej forme. Tento bioperine som ešte spolu so zinkom nevidel, je to ako by novinka.

Jozefe

RNG ak má mastná pleť príčinu v hormónoch môže potom užívanie yamu pomôcť u mužov?Môže sa to braním disogeninu nejak upraviť resp. znížiť vylučovanie séba?Nechcem brať vit. A vo velkých dávkach.Vďaka

RNG

januska, ja sa tu nevyjadrujem na chemicke patentovane lieky, nanajvys uvediem ich skodlive postranne ucinky, aby si to mohli ludia rozmyslet, ci sa im to oplati riskovat.
Toto som nasiel na Clostilbegyt (clomiphene)
ovarian enlargement presenting as abdominal or pelvic pain, tenderness, pressure, or swelling;
flushing;
nausea, vomiting, or diarrhea;
breast tenderness or discomfort;
blurred vision or other visual disturbances;
headache; or.
abnormal uterine bleeding.
A to je len to, co si priznavaju, iste je tam ovela viac
Naproti tomu potravinove doplnky su az na velmi male vynimky(alergie) bez skodlivych postrannych nasledkov.
abnormal uterine bleeding.

januska444

Ďakujem za odpoveď. A ako dlho mám užívať yam, dim a pancreatin? Možem ich užívať aj s vitaminom e 400mg.

RNG

Perla, to su vsetko povolene plnidla, e-cka, ale nase telo ich nepotrebuje, tj ja osobne sa im co najviac vyhybam.
Najucinnejsie z bioflavonoidov su hesperidin a najma diosmin, a najucinnejsia forma vitaminu C na ustne branie je ester C, na kozu je to ester C palmitate, tj tukorozpustna forma, co si mozes pridavat do kremov alebo si vyrobit sama kremy len z potravinovych doplnkov, tj 100% prirodne, ktore tym ze sa dostanu cez kozu zarovren vyzivuju a ochranuju kozu a podkozne vaziva. Viac najdes napr cez Google.sk pod rng, prirodna kozmetika, kde popisujem niektore zmesi, co si sam vyrabam uz roky.

RNG

Kajulka, zatial nevie nikto presne povedat, co je za vitiligom. Ja len presdpokladam, ze to moze byt nieco viralne, v mensich mnozstvach a lokalne. Takze to, co tu tlacim , aby si ludioa z roznycy dovodov zvysovali viralnu imunitu a precistovali twelo, podporovali samozrejme aj stitnu zlazu doplnkam,o jodu a selenu moze byt na to naprava.

Jozefe

RNG ak má mastná pleť príčinu v hormónoch môže potom užívanie yamu pomôcť u mužov?Môže sa to braním disogeninu nejak upraviť resp. znížiť vylučovanie séba?Nechcem brať vit. A vo velkých dávkach.Vďaka

perla1

Rng ahoj, chcem si kuput Rutin na cievy,pretoze mi praskaju, doktor povedal ze mam Vaskulopatiu, aj rumpel leeds test som mala pozitivny. Mam take drobne cervene bodocky po sebe. Z coho to neviem, kdeze aj C vit.uzivam, zdravo sa stravujem... nasla som Rutin ale okrem toho obsahuje aj toto plnidlo: fosforečnan vápenatý; látky protispékavé: mikrokrystalická celulóza, oxid křemičitý; rutin, stabilizátor: zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulózy, hydroxypropyl methylcelulóza, stearát hořečnatý
Vyzera to ako chemicky kokteil,je tam nejaka prisada zla?
Odporucas brat vlakninu na cistenie tela, je na trhu nekaja zmes toho co odporucas, cez tie citrusove pektiny,arabinogalaktin,inulin,
psyliun? A to psylium a inulin cistia len creva a cit. pektiny a arabinog. cistia aj creva aj krv, ci tie skor cistia krv a telo?
Dakujem pekna za odpovede