prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Inac pre tvoju informaciu, pod 22 euro sa ziadne DPH ani clo neplati. takze ti to dorucia bez cirkusov.
BHiely a hnedy jazyk su plesne a kvasne infekcie, ktore maju obvykle sidlo v hrubom creve a tam a inde v tele sa daju potlacit najma podporou brania a krmrnia probiotik. Kazdemu radim denne aspon 10 gramov zmesi mikrovlaknin a obcas brat na noc kvalitne probiotika s jablkom. Na usta su aj specialne ustne probiotika/oral probiotics, co chrania zuby pred kazenim a celkove ustnu dutinu a ciastocne aj horne dychacie cesty pred nakazami.
Na objednavanie zo zahranicia, najma z USA si najdi niekoho so znalostou anglictiny a inac to nie je ziadny problem, ked mas kreditkartu vhodnu na medzinarodne nakupy. Taku ti mnohe banky vydaju bez problemov. Viac hladaj napr cez google.sk pod mojim nickom a rng.nazory.eu kde je uvedene nviacero zdrojov na objednavanie aj ako na to. Pripadne aj zlavne kupony pre prvonakupcu.
Ahoj ďakujem pekne za odpoveď, ale ja som ešte nikdy neobjednávala z USA a nepoznám nikoho, kto by mi to vedel objednať a poslať tak aby ja som nemusela chodiť po colniciach a vyclievať a mať s tým ďalšie problémy. Colnicu nemám v mieste bydliska, čiže cestovať a mať ďalšie náklady s tým je myslím si rovnaké.
A ešte ďalšia otázka, nevieš mi náhodou poradiť v čom môžem mať problém, keď z ničoho nič mi proste zhnedne jazyk, mám pachuť v ústach a to si čistím zuby 2 krát denne a pritom aj jazyk.pijem dosť vody, nemám žiadne problémy zdravotné ( aspoň o nich neviem). keď si ten jazyk potom vyčistím so škrabkou tak ma páli a ďalej to hnedne. Môže mať na to vplyva aj nejaké jedlo? neviem prísť na to z ktorého jedla by som to mohla mať.
A ďalšia otázka, ak mi neustále niečo padá z ruky( už aj vajíčko), je to len nešikovnosť z rýchleho manipulovania alebo príznak nejakej choroby?
Ďakujem
Drobnytrupik, 3 kapsule toho ti za den stacia, dufam ze ta to kompletne neorabuje o peniaze, lebo Slovenske produkty a celkove cokolvek z doplnkov v Europe je ovela drahsie, ako z katalogov z USA.
Josephine, tie "autoimunne" su vyhovorka lekarov na infekcie, co nevedia poriadne ani merat, ani adresovat, tak to zvedu na "hlupe telo napadajuce samo seba" Ale za tym su velmi casto rozne mikroby od borelioaz, cez chlamidie, rozne L-formy a kedze tieto znizuju imunitu, prizivia sa na tom aj nase virusy, ktorych nosime permanentne v tele plno.
Takze odmaskovace ako NAC a serrapaptaza, antimikrobialne latky ako extrakt z olivovych listov kvapky samento coumanda a banderol, tiez antivitralne, najma masivne davky colostra, monolaurinu a podobne nakoniec tie tzv "autoimunne potlacia. Pomaha pri tom aj cistenie pecene(protokol dr berksona) a enzymaticke a absorbcne precistenie tela.
Samozrejme jod a selen pomahaju telu znacne a to nie len stitnej zlaze, ale aj inym zlazam a tiez su potrebne na vyrobu enzymov, vcitane telo cistiacich.
Dosko NAC je len forma aminokyseliny, tj mozes ho pouzivcat neobmedziene dlho. Kedy sa v tvojom pripade ucinky dostavia ti neviem povedat, ale z vlastnycy skusenosti napr kombinacia NAC a oreganoveho oleja zacne zaberat za 25 hodin a z cloveka vijde hromady zamorenych hlienov a za par dni je po nakaze.
NAC napr pouzivat na odmaskovanie chlamidie pneumoniae,treba pouzivat aj vyse roka.To je "extra tvrdohlava" infekcia, vnutrobunecny maskovany parazit, co bezne lekari nevedia nijak liecit s vynimkou protokolov Wanderbilt/Wheldon/Stratton, kde mas NAC a troje antibiotik po dobu vyse 1 roka.
Ahoj RNG, máš pravdu, je dosť problematické niektoré lieky objednať na SVK a tento produkt ( vypíšem ti zloženie)som jediný našla:
Scitec Nutrition - Estro DIM - zloženie:
Vápnik ( D-glukarát vápenatý)
diindolilmetán ( DIM)
stearán horečnatý, želatina
1dávka ( 1kapsula) obsahuje:
Vápnik (z D-glukarátu vápenatého)- 31 mg
D-glukarát vápenatý - 250 mg
Diindolylmetán (DIM) - 75 mg
Tu je uvedené dávkovanie: 1-2 kapsule 1 až 2 krát denne.
Prosím napíš mi či to dávkovanie postačuje na na normalizáciu estrogénu a odstránenie tých cýst alebo je potrebná vyššia dávka.
Ďakujem
Dobrý večer RNG, teraz sa nejdem pýtať na seba, ale na dcérku. Má 21 rokov a v 15-tich rokoch sa jej niečo stalo so štítnou žlazou, dovtedy husté vlasy zjemneli a stratili na objeme, začala mať váhové výkyvy. Ked som s nou išla k lekárovi, povedal, že je všetko v poriadku, ale na preventívnej prehliadke po 4 rokoch u iného lekára zistili, že má tiež ako ja pre nich tzv.,,autoimunné ochorenie štítnej žlazy,, a predpísali euthyrox, po pol roku vraj už ho nemusí brať, že by to malo byť zase v poriadku, vlasy, ani menzes, ani váha , ani pleť sa však už do poriadku nedali. Vieš mi prosím poradiť čo by bolo pre ňu vhodné? Selén a jod jej na tvoju radu kupujem .
Ahoj RNG
Prosím o info či postačuje užívať NAC (N acetyl cysteine) 600mg 2x denne pre odmaskovanie alebo je potrebné viac
Vážim cca 74 kg
Viem že, je to individálne ale účinnky sa zvyknú dostaviť približne po akom dlhom čase ?
ďakujem
dosko
Teoreticky na prazdny zaludok, ale rozdiel v absorbcii z plneho zaludka je primaly na to, aby si si zbytocne drazdil zaludok. Ovela vacsiu rolu pri absorbcii hra hladina vitaminu D-3 a K-2 v krvi