Otázky na RNG

danabed

RNG, prosim vas znovu o vysvetlenie: snazim sa napravit si travenie podla vasich rad - enzymy, probiotika, uprava stravy....chvilu bolo lepsie, ale znova sa mi vratili bolesti hrudnej chrbtice a problemy s dodychnutim. je to naozaj spojene s travenim? velmi sa bojim, dakujem.

RNG

Proticandidova dieta je proti kvasnym a hubovym kulturam, tj pocas prisnej diety nesmies jest nic kvasene, aby sa telo vedelo vsetkych kvasnych produktov, vcitane roznych toxinov.
Naviac musis candidu vyhladovat, tj ziadne cukry a minimum sacharidov,ziadne skroby a jemne muky a proticandidove doplnky, ako GSE, Oreganovy olej, kokosovy olej a z enzymov silny enzym na nicenie bunkovych stien candidy, tj celulazou, zatial je na trhu jeden velmi silny enzym s celulazou(140 000 jednotiek) pod menom Candex.
Okrem toho musis brat aspom 15-20 gramov mikrovlkaknin denne a na noc silne probiotika.
Ked toto VSETKO, robis 2-3 tyzdne, mozes sa candidy zbavit. Inac to trva dlhe mesiace, ked vobec. A vrati sa ti to spat, ked prejdes na taku istu dietu, ktorou si si to povodne sama vypestovala.

chorecrievko

Chcem sa spytat ohladom proticandidovej diety. Ci je vhodne konzumovat kyslu kapustu (obcas). Citala som kadejake clanky a nazory sa dost rozhadzaju, tak neviem .. nejaky druh plesni v nej asi bude.

malickaaaaa

Ok, diky...skusim to rozriedit...
a este ma napadla jedna otazka.
Je mozne pribrat pocas toho ako beriem digest platinum??? Sa mi zda, ze mi dako rychlo travi a vkuse som hlana a chcela by som dake kilo navyse... je to mozne???
Dakujem !!!

RNG

koncentracie jodu nad 2% mozu sposobovat uz alergicke reakcie u niekoho, preto odporucam najviac tinkturu s 2-2.5% jodu a 2.5% KJ b 50 % etelalkohole, ktora sa odpari za par minut a flak sa uz pokial nie je namozeny na saty neprenasa.
Farba je bledo az tmavohneda, podla mnozstva naneseneho. Za par hodin sa pod pazuchou zmeni na svetlozltu az uplne zmizne