prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dakujem. No ja mam tak úžasné dvojročné dieťa,že bez všetkého zhltne kapsle.
Ešte sa chcem opýtať. Pred dvoma mesiacmi som začala užívať podľa vašich odporúčaní doplnky. Cítim sa omnoho lepšie. Teraz ma zase začínajú pobolievať kĹby zapästné a prstové. Taký čas sa opäť aktivuje nejakbacil,alebo vírus? Čo taký čas. Opäť aj antibakterialne,antiviralne doplnky? Lebo som ich už pojedla spústu za tie dva mesiace.a ostatné beriem bez prestavky.
Eminka, aj plod pred narodenim ma rozne procesy v tele, ktore su take iste ako u dospeleho. Enzymi zacne telo vyrabat od narodenia a postupne podla potreby vyraba vsetky potrebne na travenie a cistenie tela. Samozrejme , pri urcitych nedostatkoch je potreba vyssia a preto je rozumne si icgh doplnat. Zahlienenie sa da napomoct branim odhlienovacov, ako NAC a serrapaptaza, pripadne aj oreganovy olej, ale ten sa prakticky malym detom neda dat, lebo je to paliva korenina, takze by to vypluli, a entericke kapsule mozes dat az detom, co su ich schopne prehltnut. A niektori to jednoducho nevedia, ani v dospelosti....
Ja som bol jeden z tych co pred 20 rokmi nevedel prehltnut ani aspirin, ale som si hrdlo vytrenoval ako zongler a dnes prehltnut 10 kapsul na raz mi nerobi ziadne problemy
Čiže nemôže to ani malému dieťaťu urobiť žiadny problém, užívať serrapeptazu napriek zakazu firmy,ktora to udava na svojom letaku.
Ďakujem za odpoveď. Hlavne že to nie je celkom zrušené :-)
E-a ja uz vyse 5 rokov nepredavanm ani sa nijak komercne nezaoberam potravinovymi doplnkami, len sem este pisem o nich, skor zo zotrvacnosti a snahy pomoct ludom, tj informovat ich o veciach, ktore sa pre financne a ine zaujmy roznych skupin na svete celkove potlacaju.
Dobry vecer RNG.
Je mozne na Vas ziskat nejaky kontakt? Mala by som zaujem o Vase preparaty spolu s poradenstvom...
Dakujem
:-))))))DDD
P.s- pohotova a podla mna velmi trefna odpoved.
Lebo na svete je hromada hlupakov a nepriatelov prirodnych latok, co im beru pacientov a obrat na ich lieky.
Prečo je prosim napisane na serrapeptaze,ze nie je vhodna do 25rokov? ja podla vasich odporuceni davam aj malym detom.dakujem
Jod selen Ecko a D-3 sa zdrZuju v tele dlhodobo, takze ich ber hociako chces, len v priemere by si ich mala brat dost. Vitamin C ale z tela vypadava velmi rychlo, preto ho treba brat co najcastejsie cez den
A ja odporucam vitamin Cbrat aspon 3 000 mg=3 gramy denne, podla rad najma Linusa Paulinga, dvojnasobneho nositela Nobelovej ceny z casov, ked ju este davali za skutocne zasluhy a nie dnes, ked ju davaju kadekomu, co sa o nu nezasluzil, vid Obama. Inac "megadavky" vitaminu C sa pomaly prebojovavaju aj do monopolnej mediciny, donekonecna sa pravda neda zastierat.