prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Drobnytrupik, atb nie su najlepsia obrana proti zapalom horneho dychacieho traktu, niekedy su dokonca podporujuce tieto zapaly tym, ze potlacaju probiotika, co nam mnohe infekcie, na ktore su atb neucinne pomahaju potlacat. Viac okolo toho pozri cez google pod mojim nickom a slovom infekcie.
V hlienoch sa totiz nachadzaju rozne mikroby, co z nich vedia zit a na tie su atb neucinne. A tieto mikroby vyvolavaju zapaly a este vacsie zahlienenie A daju sa vyhubit z prirodnych najma oreganovym olejom po odmaskovani NAC a serrapptazou. Nakazy v prinosnych dutinach treba tam adresovat , tj kvapkami roztoku citricidalu, koloidneho striebra a podobne.Kvapkas v leze, s hlavou zaklonenou co najviac dozadu, aby sa to dostalo aj do celnych dutim co poznas, lebo to zaboli na chvilu.
Inac na tie "energeticke zony" a ich diagnozy by som sa velmi nespoliehal...
Ninka, papier je trpezlivy a neprotestuje, ked nan napisu hluposti alebo doslova lzi, co sa bezne rozsiruju proti potravinovym doplnkom.
Askorbova kyselina je vyborne rozpustna vo vode a nijak nevplyva teda na ladvinove kamene,, ktore su povacsine stavelany vapenate, tj s askorbastmi to nema nic spolocne.
Na rozpustenie ladvinovyc kamenov je vuse 94% ucinne pitie caju z byliny Chanca Piedra, caj z polievkovej lyzice kopcom, varit najmenej 10 minutm, odstat prikryte aspon 3-4 hodiny , zliat a pit, nefiltrovat. Mozes i to samozrejme rozne prichutit.
Vysledky 94% boli po 2 mesacnom piti tohoto caju v tejto koncentracii
Inac ani vitamin A nema nic spolocne s trvorenim kamenov zo stavelanu vapenateho.
Jedine dostatok vody a jedenie jediel s malym obsahiom kyseliny stavelovej/oxalic acid su tu prevencia.
www.ohf.org
Pomaha brat aj horcik/magnezium a vitaminy D-3 a K-2, aby sa vapnik ukladal do kosti a nezlucoval s kyselinou stavelovou.
Aj samotny stavelan horecnaty/magnesium oxalate, je vyse 500 krat tak rozpustny vo vode, ako stavelan vapenaty, takze doplnky horcika/magnesium su tu odporucane ako prevencia proti ladvinovym kamenom.
en.wikipedia.org
Dobrý deň RNG, prosím poraďte mi v takej záležitosti.
Jedna známa bola s 5,5 ročným synom na meranie energetických zón a zistili mu, že má v nose, uchu a dutinách Stafylokoka, Streptokoka a Moraxellu.
Odporúčili jej koloidné striebro a dali ( neviem výrobcu - čakám na info) koloidné striebro 50ppm a dávkovanie určili na 2 * 4 ml. Chcem sa len spýtať či tá výška 50 ppm nie je silná pre 5,5 ročného chlapca a ak áno aké by malo byť správne dávkovanie.
Viete mi ešte niečo poradiť na tie bacily? ja som jej radila citricidal.
Stačil by alebo je ešte niečo, s čím by to vyhubila.
Chlapec má stále zahlienené dutiny a neustále berie antibiotiká.
Ďakujem za skorú odpoveď, spolieham sa na Vaše rady ako už v minulosti, a veľmi mi pomohli.
S pozdravom
Ahoj RNG,mám za sebou obličkovú koliku,a stihol sa už aj vyplaviť kameň,ktorý z 90% pozostával zo šťavelanu vápenatého.Tak som si čitala,čo ten štavelan obsahuje a okrem toho si má dávať pozor na prisun C vitaminu a A vitaminu,že treba teda dávať pozor na vitamínové prípravky na ich zloženie!Vitamin C a A obsahuje oregánový olej.Mala by som zvážiť pokračovanie užívania oregánového oleja?Mám velky rešpekt -boli to neznesitelné bolesti.Rozmýšlam,že budem uživať už len nejaké probiotika na nejake udržanie zdravšej flory v črevách.Nemám akútne problémy,podozrenia na pleseň,ale myslím,že organizmus bol prekyslený a v tom oregánový olej pomohol,aj keď som brala len 3x1 tobol.z iherb.com firmy.Popijala som týždne teplu vodu s čerstvou citronovou šťavou,tak to asi problemu tiež dopomohlo...:) Ďakujem za akúkolkvek reakciu.Prajem pekný deň.
hajjo, rozni lekari spominali davky aj vyssie, az 100 000 IU vitaminu D-3 kratkodobo s vyse miligramu vitaminu K-2 (MK7) kratkodobo, aby sa telo , tj pecen co najskor nalozilo tymito vitaminami a tym stupol v krvi obsah vitaminu D-3 az do dnes zelatelnych hladin od 65 do 85 nanogramov na mililiter.
Ale kedze zo slnka si telo vie vyrobit aj vyse 10 000 IU denne, skor sa priklanam k pravidelne branej davke 10 000 IU, co sa mi vidi konzervativnejsie, aj ked vysledky na Alzheimere/demenciu tam nebudu take rychle.
Slovensko a vseobecne Europa je dost slabo zasobena kvalitnymi doplnkami a su tam privysoke ceny, preto radim ludom kupovat skor z dovozu cez internet. Dobre firmy su napr iherb.com swansonvitamins.com puritan.com a ine.
Otláčam z témy demencia-alzheimer :
Ďakujem RNG za radu. Chcel by som sa ale ešte raz spýtať - stačí tá dávka vitamínu D3 - 10000UI denne ? Predtým sa tu uvádzalo že začať 50000UI denne a potom po mesiaci znížiť na 10000UI denne ! A ďalej sa chcem spýtať ten vitamín K2-MK7 sa dá bežne na Slovensku zohnať ?
Aby som nezabudol rozne rastlinne farbiva su carotenoidy a telo ich vie premenit na vitamin A, tj formu retrinolu alebo retinol palmitatu.
Carotenoidy su zaroven vyborne a pre nas potrebne antioxidanty.
Je doast lahko mozne, ze dostavas dost vitaminu A v mlkeku a z celozrnnych vyrobkov. Takze bezne sa nepotreebuje doplnat.
Ja osovne beriem masivne davky vitaminu A vo forme benfothiamine, lebo to pozobu na mioju cukrovkarsku periferalnu neuropathiu(strata citu v prstoch na nohach,patach a az po clenok.
momentálne uzivam selen, zinok, vit D, K, C, E, komplex B50, jod, probiotika a omega 3... len to acko ma este zaujima, ci je ho potrebne este dodavat doplnkami a ci je vhodne ho uzivat v kombinacii s niecom (tak ako napriklad vit D s K2 pre lepsie "ucinkovanie" v organizme... alebo jod so selenom)
je nutné denne dopĺňat vitamín A? ak áno v akých dávkach? v akej forme? prípadne spolu s akými dalšími doplnkami?