prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
zdravím RNG objednal som si výživový doplnok brusnice,d-manoza,žihlava v jednej tablete dnes mi prišli (60 tabliet) ako ich mam užívat aby to malo čo najlepší efekt
Ahoj RNG, velmi pekne ti dakujem za Info..kedze je to nevyliecitelna choroba (ALS), chytame sa kazdej slamky...vsetko co si mi pre otca napisal som mu objednala. Zatial berie serraptazu(120.000UI, 3xdenne)a omega3 (3x1g).Olive leaf extract som mu objednala od swansonu (20% Oleuropein). Mozem mu dat davkovanie 3x750mg? Ostatne som mu objednala z iherbu. Este som sa docitala na stranke DR. Retzeka ze odporuca aj 5HTP pre zvysenie Serotoninu. Ako by som to mohla nadavkovat (objednala som ho z healtspark 100mg na kapsulu)? A co si o tom ty myslis? Ako aj o pravidelnom podavani L-Serinu? Ocino hrozne rychlo chudne a velmi slinta..nevies na to nieco poradit? Citala som aj o kozom mlieku? A co si myslis o biorezonancii v jeho pripade a detoxe? Bojim sa aby z toho este viac neschudol..uz teraz je -17kg. Co je ale dobre je, ze si tu chorobu nepripusta a veri ze sa vylieci..na net velmi nechodi, co je v tomto pripade mozno aj vyhoda, kedze on ani presne nevie co za chorobu to ma, resp. co ho neskor caka a aky tazky priebeh to bude mat. Volali sme s neurologickou co mu dala definitivnu diagnozu po skoro roku vysetreni a pytali sme sa aj na moznosti pokrocilej boreliozi (kedze ocino ju pred 6r prekonal). Ona na to, ze toto bola aj ich prva myslienka a ze ho vysetrovali na nu a ze mu nasli akurat tak protilatky v tele. co si myslis ty o tejto vypovedi? (ja som fakt laik a vobec sa nevyznam!!!!) Dakujem velmi pekne za kazdu radu a pomoc!
Tak mi odstranili odkaz na tu CHAGU, ta prva je od firmy Fungi perfecti-host defense 1ml alebo PLANETARY herbals 2ml. Je to na IHERB. Co je vhodnejsie pre dieta.
vdaka
RNG tak pozerala som tie betaglukany od NOW jeden obsahuje 250mg betaglukanu a 200 mg arabinogalaktin a druhy produkt ma 100 mg betaglukanu a 160 mg Maitake mushroms. Co je vhodnejsie pre 4 rocne dieta,15 kg. Tych 250 mg sa mi zda na dennu davku vela ALE ZAS ten druhy vyrobok ma MAITAKE 160 mg a to tiez asi dost stimuluje imunitu. Co je vhodnejsie? A z chagy odporus ktoru, aby obsahovala aj betulin,to tiez chcem pre syna,na skolkove bacily ktory je lepsi -odkaz odstránený- alebo -odkaz odstránený- dakujem
Jenny, mozes to mat zo zhorsenej cirkulacie, na co treba cistit cievy lecitinom 2 x polievkova lyzica cisteho prasku ci granulatyza tyzden, tiez fibrinolytickymi enzymami, co bezpecne riedia krv a odburavaju fibriny a vredia rospustit aj tromby.
Inac ukludnujuco na svalstvo posobi ja GABA, skus si doplnit 2 x 500 mg denne.
A samozrej e vitaminy skupiny B, napr ako zmes Stress B plus C
ele, ja nechodim bezne k lekarom uz dlhe roky, lebo poznam dostatok neskodnych doplnkov na adresovanie roznych zdravotnych problemov. Lekari robia len to, co ich naucili v skolach, cest vzacnym vynimkam.
A skolske ucebnice su kontrolovane farmaciou, ci uz priamo alebo nepriamo.
Betaglukan je komplexny sacharid, tj neda sa nim predavkovat.
Odmorenie tela sa prevadza vodou, enzymami, absorbentmi, najma mikrovlakninami, a kedze sa jedna o atb, netreba chelaciu na kovy.
Dobre je zaroven si precistit a zregenerovat pecen, protokolom dr Berksona , kde opakujem dospelu davku
900 mg sylimarin
600 mg ALA
400 mikrogramov selenu. Na deti to treba prepocitat podla vahy.
Alergicke reakcie sa daju tiez potlacit napr serrapeptazou(3 x 120 000 IU, curcuminoidmi, najlepsie spolu s bioperinom, alebo este lepsie fytosomicky upravenych(2 x 1 gram), a boswelinom(2 x 500 mg)
Tie davky su na dospelu vahu a treba ich prepocitat podla vahy, dietata, aspon priblizne.
Pekný večer RNG,
prosím ťa, neviem nikde nájsť čo radíš aký potravinový doplnok na syndrom nepokojných nôh?
nemôžem v noci spávať kôli nepokojným nohám, vyhrotilo sa to už tak, že som z toho nervozna aj cez deň,dokonca mám už z toho úzkostné stavy a začínajúce depresie...prosím poraď, čo na to? som už z toho zúfalá
ďakujem, vážim si Tvoju pomoc
mam pocit ze nasa lekarka mu znicila zdravie, zo 7 liekov na 4 sa pise vo vedlajsich ucinkoch o alergickej zihlavke, a ona s cistym svedomim to naordinuje, mam vymenit lekarku?
Dakujem RNG, este sa chcem spytat, ked sa bavime o betaglukanoch, ja davam momentalne malemu a planujem celu zimu podavat v jednej tablete 350mg betaglukanu, plus pobiotika v tej istej tableze, okrem toho probiotika zvlast. Ma 22kg,5,5roka myslis ze ten betaglukan je ok, nie je 350mg privela, nemoze ublizit? Momentalne sa yysipal, dostal silnu alergicku zihlavku z liekov co mu predpisala lekarka, 7 cemickych liekov!! Boli sme aj na pohotovosti, chceli si nas tam nechat na pozorovanie, hrozila anafilaxia, som si povedala ze uz sa detskej lekarke oblukom chceme vyhnut. Rok sme u nej neboli, teraz- pred tyzdnom dostal bronchitidu a ona mu rozhodila zdravie liekmi este viac :-/ Bez porady lekara som vysadila po 7 dnoch atb, proste vsetko... Mozes mi poradit prosim co na tu zihlavku, zabera mu len dithiaden na 7 hodin, potom sa to vracia, su to obrovske cervene mapy po celom telicku aj na tvari. Vcera som mu robila kupel z morskou solou. Co by som este mohla podavat, magnezium?
Mnohe liposomy sa alebo lepsie vstrebavaju alebo lepsie udrzuju v tele a lepsie prenikaju do roznych tkaniv.