Otázky na RNG

cedric

RNG
mam otazku:) beriem doxybene tabletky teraz uz iba raz za den no bral som kazdych 12h.rano ked som zobral a potom som si vzial aj zinok tak v skole som mal fakt silne krce v bruchu ktore trvali dlho este aj ku vecer to nebolo ok ale tak boli uz iba take slabucke.to pre ten zinok?aj minule ked som to zobral skoro naraz tak ma bolelo brucho.tak sa teda pytam.dakujem za odpoved ale ten zinok racej uz neberiem.a ked mam akne tak treba to liecit aj z vnutra ze?mam si dat spravit krvne testy?

zdenka

Vazeny pan RNG prosim napiste mi mail na produkty ktore si mozem u vas zakupit mam diagnostikovanu lokalnu scelodermiu.dakujem

RNG

O roznych potravinovych doplnkoch, ktore maju silne antimikrobialne vlastnosti(tj zabijaju rozne mikroby, vcitane bakterii, plesni, kvasnych kultur, virusov, parazitov, a mykoplaziem) sa nesmie tvrdit ze su prirodne antibiotika, aj ked vlastne su.
Ja odporucam vyskusane milionmi: GSE, oreganovy olej, extrakt z olivovych listov(vyse 6000 rokov historie), a exoticke ako Graviola, Vilcacora a vytazok z nej Samento, lapacho, chanca piedra a mnoho inych.
Na zvysenie bakterialnej imunity je aj zinok, probiotika,betaglukany a hromada inych.
Zapaly sa daju aj potlacit, to dakedy pomoze pri liecbe, definitivne odstrani bolesti.
Prirodne protizapalove:
Quercitin, bromelain a ine enzymi, curcumin, boswelin, pupalkovy/borakovy olej, rozmarinovy olej, dumbier atd.

jančula

RNG, prosím Ťa, existuje nejaké prírodné antibiotikum? Mám časté zápaly kĺbov a svalov spôsobené streptokokom a normálne antibiotiká už nemôžem ani cítiť. Vďaka.

RNG

Aha teraz mi to prislo, niektore zapaly v akniach su plesnoveho povodu, takze jedenie kvasnic moze oslabit telesnu obranu proti nim.
Produkty, ktore predavam, vcitane pangaminu nemaju zbytky kvasiniek.
Jediny produkt s kvasinkami je selen=selenove kvasnice.
Omluvam sa, v tomto mala doktorka pravdu, pri plesnovuch a kvasnych infekciach sa treba vyhubat vacsine kvasnych produktov, tj samozrejme aj kvasniciam a B-vitaminom, co ich obsahuju.

RNG

Vitaminov B je plno, niektore pri predavkovani mozu sposobit skodu, ine su dobre na kozu, najma biotin.
Zinc for acne je navrhnuty, aby pracoval proti akniam, takze pochybujem, ze by ich sposoboval. A pouziva sa podbna zmes od rozlicnych vyrobcov, v USA to beru miliony, takze vasa lekarka je mylne informovana.

lizanka

Dnes mi moja kozna povedala, ze vitaminy skupiny B vyvolavaju akne, ba vraj az provokuju hlbkove abcesy. Lenze v Zinc for acne je niekolko nasobok ODD, ako to vlastne je? to iste tvrdila aj o drozdi a pangamine