prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Usiko, kokosovy olej ti pomoze proti kvasinkam vsade v tele.
Esterr, atb. znicia postupne crevnu kulturyu probiotik, ktora produkuje ochranne latky pre cele telo proti kvasnym plesnovym a inym infekciam.
Ak si tu kulturu v crevach neobnovis probiotikami, budes mat problemy s plesnami a kandidozou.
To je jeden z dovodov, preco mam osobne preferenciu napriklad na GSE, tento vybije mnohe zle bakterie, ale neposkodi crevnu floru.
Vero, selen a zinok telo potrebuje na rozne procesy a nedostavame ho dost v potravinach, lebo polia su velmi z nich vycerpane.
Preto ich odporucam vlastne kazdemu.
kupila som si u vas striebornu vodu. ako presne sa uziva vnutorne, kolko a kedy pred ci po jedle ci s jedlom...?
RNG, je uzivanie aloe vera gelu dobre aj na plesne ci uz gynekologicke alebo traviaceho traktu prosim?
mam 15 a kupila som si v lekarni zinok so selenom kombinovany..ako casto mozem uzivat a ake ma vlastne tato kombinacia ucinky?...dakujem
rng prosim porad mi uzivam antibiotik. Dalacin C clindamycium,mozem jest mliecne vyrobky? a sposobuju antibiotika problemi tam dole?bojim sa lebo este som nemala svrbenie...a este som vegetarianka,mozem uzivat 5-htp,lebo mam stavy paniky Dakujem za odpoved
RNG, keby som jedla kokosovy olej, pomhol by aj na kvasinky, plesne, dajme tomu ze niekde v tele? dakujem...
Oreganovy olej je sirokospektralne antimikrobialny prostriedok, ucinny na rozne bakterie, kvasne infekcie aj plesne.
Ida, pozri na pravo na reklamy Google, tamm sa obcas objavi aj reklama na noje obchody pod Doplnky vyzivy(RNG), klikni na nu a dostanes odpoved na otazky ci uz z katalogov, alebo od predavaciek alebo konatelky
RNG, prosím Ťa, dostať u teba aj oregánový olej? AK áno v akej koncentrácii ho predávaš a prípadne cenu (neviem či sa to tu môže). A ešte by som potrebovala zistiť, či pomáha viac na kvasinky alebo na baktérie a či ho môžem užívať aj ako diabetička 1.typu. Ďakujem
prave taku zmes som videla v Tescu,len neviem,ci ju mozem pouzit.zijem mimo SVK a zubara mam na SVK,tak asi by som to mala skusit.mate s tym niekto skusenosti?