prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Stale zdoraznujem zvysovanie imunity na viralne(selen, zinol L-cystein, aloe vera, vitamin C, baza astragalus echinacea, ...
Valerian je na spanie, sedativum z prirody. Trochu ukludnuje, podobne ako chmel, pastierska kapsicka a kamilky.
V poslednej dobe sa mi stale objavuje herpes na perach. znamena to nieco a co mozem uzivat. dakujem.
Rng- prepacte , ale som asi nevsimava, ale nevidim to tam nikde uvedené, ale nevadi...ked zavolam, to skor uz asi az zajtra, tak si mam pytat B-15 co by mal byt vo forme Calcium Pangamate, teda cisty B15? takto si to mam vypytat? dakujem za odpoved! A chcem sa este spytat, pocula som nieco o valeriane lekarskej, odporucate pit aj tento caj?
V prvom rade mi dovol aby som sa zasmial(30 mcg, hahaha, to je cislo z roku 1948, davno zastarale).
Cenu ti na fore nemozem davat, vedla mas reklamu na moje obchody, zavolaj tam a povedia ti. B-15 je tam vo forme Calcium Pangamate, teda cisty B15, nie pivovarske kvasnice pod nazvom pangamate, ktore obsahuju pramalo B-15, pre istotu ani neuvedene na zlozeni.(Hoci ako zdroj prirodnych vitaminov B su dobre na doplnenie stravy, len trochu pridrahe-je to usadenina z tankov na kvasenie piva...))
nasla som to tu, tak preto sa pytam, ale ked vravite, ze B 7 nie, ale B15, tak dam na vas, a co to stoji u vas v predajni?
Oprava, vidno ze starnem.
Biotin je potrebny pri vytvarani inzulinu, takze ho pouzivaju cukrovkari, aj ja som ho totiz pouzival 5 mg denne, ale sa mi to na hladine cukru nijak neodrazilo. Zrejme je to individualna zalezitost, ako vsetky ostatne
Na bulimiu by som skor poradil stress- B alebo B-15.
Biotin s nicim inym nez kozou a vlasmi som este nepocul.
Rng-ano mam zaujem on, som pocula no neviem ci je to naozaj pravda, ale ze vraj je napr. dobry aj ked ma clovek problemy s jedlom, resp. ked ma bulimiu, chcela by som ho preto, bolo by to mozne?
B-7, biotin zatial ako izolovany nemame, je sucastou viacerych vitaminovych zmesi, hlavne na kozu a vlasy.
Ak by bol on zaujem, mozeme doviezt.
Ucinne davkovanie samotneho biotinu(megadavky) je 1 az 5 mg