prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Z aminokyselin L cystein je antiviralna pomocka, N acetyl cystein(NAC) je odhlienovac
Enija, proteolyticke(tj rozkladajuce bielkoviny) su zlozky pankreatinu(trypsyn a chymotrypsin), papajove enzymi, bromelain(z ananasu), serrapeptaza a nattokinaza, ktore sa pouzivaju hlavne na rozpustanie krvnych zrazenin(=tiez bielkovina)a ine vytazky napr z cvikle, kvasnych bakterii aspergilus oryzae a aspergillus niger a pod.
RNG mozem pit striebornu vodu z kovovej polievkovej lyzice,neznici sa tym?
RNG ten L-cystein je teda nieco ako lysin /lyzin/? teda antiviralna aminokyselina? je to to iste-teda ucinok,alebo nieco ine?
viete mi poradit ktore presne enzymy su proteolyticke enzyny? Dakujem
na lamavost nechtov by som odporucil zmes na kozu nechty a vlasy(Skin, hair &nails).
1/2 davka pre sest rocneho.
Pripadne aj obcas praslickovy caj, ktory obsahuje organicky kremik. Aj zihlavovy(listy) ho trochu obsahuje.
Oboje sa daju ochutit ovocnymi stavami pre deti
RNG, prosim o radu pri lamavosti nechtov u deti. Dieta ma 6 rokov, netrpi ziadnou vaznejsou chorobou, dakujem.
selen 400 mikrogramov denne. Beta glukan je na zvysovanie poctu a cinnosti bielych krviniek, nie priamo na virusy.
A klinicky ucinna davka betaglukanov je 3x400 MILIGRAMOV.
Tabletky, ktore v SPD maju su 200 MILIGRAMOVE
Data na betaglukany su z roznych zdrojov lekarskych, nie vyrobcov.
Je viacero vyskumov dokazujucich neucinnost nizkych daviek(pod 50 mg denne) a mnozstvo vyskumov dokazujucich udrzobnu davku 2x200 miligramov a intenzivnu 3x400 mg , ba i viac.
Zdroje udajov:Svedsko, Japonsko a najma USA v poslednom case.
...
V pripade aktivnej virusovej nakazy by som ale pouzil najsilnejsie prostriedky na trhu(aspon nejaky cas, kym to nepotlacis), Chaparral(larrea tridentata)2x1 gram alebo
Befungin, 7-10 gramov denne.
RNG prosim ta aku dennu davku selenu by som mala brat ked mam kondylomata a chcela by som si zvysit imunitu,kupila som si aj 24 mg beta glucan s vytazkom hlivy ustricovej..v SPD predavas ak som to spravne pochopila 200 microgramove tablety no dost som pocitala na nete ze je to az moc vysoka davka tak teraz neviem...