prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
renata, imunity na co?
O roznych typoch imunit som uz viackrat pisal, aj ako ich zvysit.
Majo, neschvalene na dovoz od Slovenskych organov nemozem publikovat, aj ked sa tie iste uz predavaju v Anglicku, Holandsku a Nemecku. Preto odporucam pytat sa predavaciek, tie vedia zohnat aj rozne ine, nez su na zozname.Ci uz vzorky(na schvalenie som musel poslat niekolko krabic) alebo pri zaujme sa to da zariadit priamou importaciou-osobne.
Mozem, koloidna strieborna voda by nemala nikdy dojst do styku s kovom, lebo sa iony striebra rychlo vylucia z nej. Pouzivaj plastikovu lyzicu alebo maly poharik-stamperlik.
Firma Good N Natural je len velkoobchodna znacka megafirmy NBTY, ktora ma oktem tejto znacky vyse 15 roznych inych maloobchodnych, dokopy vyse 22000 tovarov, z ktorych vyberam len tie, o ktorych so viackrat cital z doveryhodnych medickych publikacii(alternativnych, samozrejme), ze su na nieco uzitocne, a len tie sa snazim doviezt, kde v rozumnej cene sa nachadzaju dostatocne davky ucinnych zloziek na klinicku ucinnost
Schvalovaci proces na Slovensku nie je ani lacny, ani jednoduchy, takze sme daleko od schvalenia vsetkeho z Good and Natural vyberu, hoci mnohe rovnake produkty NBTY su uz v Europe pod maloobchodnymi znackami GNC, Holland and Barrett, Le Naturiste, Natures Bounty a podobne.
Zatial na tie, ktore nie su na nete treba volat predajne alebo priamo konatelku.
Mame tam aj niektore vyrobky mimo, produktov NBTY,rozne andske byliny, beta glukany, GSE,Samento, tekute zeolyty a nasu vlastnu koloidnu striebornu vodu, napriklad
rng, tiez by som poprosila, keby ste mi na mail zaslali zoznam vsetkych doplnkov, ktore mate....ak nie vy, tak keby som sa k nemu nekao mohla dostat...poradite mi? dakujem...
V Lučenci máte všetky doplnky od firmy Good´n´Natural?Mohli by ste mi poslať zoznam na email?
icq je istý chatovací program cez ktorý by sa dalo lepšie a hlavne rýchlejšie s vami poradiť ohľadom zdravotného štýlu a doplnkou
RNG - prosim vas, co odporucate pri vypadavani vlasov u muzov, i ked je plesatost dana geneticky v jeho rodine u muzov. aspon nieco na spomalenie... Dakujem
RNG:
RNG mozem pit striebornu vodu z kovovej polievkovej lyzice,neznici sa tym?